• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja swoją też kiedyś wypiję ... a potem... :eek: .... ???
To ... nie wiem... :errr:

Może ktoś się zlituje i wstawi fotki... bym sobie POPACZYŁA... :huh::sorry:

Ostatnia edycja:
Łoj Bogusiu, jakie to wszystko piękne :rolleyes2:
Buciki - wyglądają RE WE LA CYJ NIE :))) Porządna skórkowa robota :tak: śliczne są :)))
Przytulaczek - CU DOW NY :))) Dobra ciotka z tej Karalajny :-)))
Remiś - PRZE ŚLI CZNY :))) Stopeczki, tylko całować :zawstydzona/y::-D:-D

Kochana, moja córka zobaczyła te buciki i zwariowała :)))))) Cytuję: "mamo! ale obłędne
buciki :szok: to dla Boryska? Pewnie drogie!" :-))))))) hahahaaaaaa a dzieci nie kłamią ;-)
:-D tylko moja droga podeszwa tych bucików jest sztywna :confused: i czy to nie wadzi??? :eek:
made dlaczego Ty zawsze najładniej potrafisz powiedzieć...?? :shocked2::eek::-):-) I co ja teraz mogę..?? Przyklasnąć tylko..!! :-D:-D
:rofl2: oj Kocie... :zawstydzona/y:

a co czeba, to wstawię :tak: mam teraz spokojną chwilę, nie wiem jak długą, ale Remi śpi :szok:

a może jeszcze trochę CUKRU??????:-D

Ostatnia edycja:
Na mnie nie licz :hmm: mój internet tego nie wyczyma :eek:
Może Karalajna się zlituje....bo Asionka to dzisiaj już widzieć nie chcę :-D))))

Bogusiu, ale ja się przyglądałam, to podeszwa cienka jest...powinna być
dość odkształcalna....Wygląda jakby była flexibilna :eek: Kocurek przetłumaczy :-):-):-)))))
Jeśli będziesz Remisiowi zakładać w celach lansiarskich - to ja problemu nie widzę.
Zresztą Remiczek jeszcze nie chodzi, a but porządny na takie stopy - WSKAZANY! :-D

Ostatnia edycja:
Carola - kupiłam kopertę :-D:-D:-D teraz jakieś pudełeczko muszę wynaleźć żeby się nie pogniotła. A pochwalę się - dzisiaj dostałam pierwszą kasę za broszki w sklepach wystawione - 18 zł za dwie sztuki :-p:tak::laugh2: I kolejne 4 poszły na wystawkę - twoja została w domu i szykuje się do wysyłki - za to mam jej kopię zrobić do sklepu bo mojej A też się podoba :-p

helol babolki moje

pozdrawiam serdecznie

u nas jednak wirus, L. zwyiotowal wczoraj slina o 22h30 i dzisiaj... bawi sie normalnie spal od 22h45 do 8h30. W dzien 4h. Zmeczony ale w miare NORMALNY. Teraz sie bawi z babcia i jets ok. Pozostaje tylko strach i uwazanie na filutka...
Jelsi on zlapie zoladkowke to czeka nas ...szpital i kroplowa.... :(

asionek : hehe u nas tez 19 st. w cieniu :) super :) korzystam poki moge bo w regionie paryskim jesczcze pochmurno i 13-14 stopni. a tu w sloncu tak cieplo!!!

jak Nathaniel????? od jablka to bylo??? pewnie tak...

ps. ciuskzi z estronki super!!!! te z krokodylami !!Mmmmm :)

sol : nie smiej sie tylko prosze... wcziraj upadl mi aparat. nie zyje. Mialam go kilka m-cy, faktury pewnie znow nie znajde.
hahahaha czyli jak widzisz u nas bez zmian, 2 aparty i 1 mikrofala na rok ;)

widze ze temat oszczednosci poruszony zostal.
A ja nie potrafie oszczedzac. ciagle sobie obiecuje ze sie wezme przymusze i naucze :)
synek ma sowje konto bo faktycznie nie wiaodmo jak kiedys bedzie, z tych wzgledow o ktorych kot pisal, nieldugo bedziemy zakladac konto filutkowi.
ja tam oszczedzam sumki symboliczne - na botoks ;)
na szczescie maz zorientowany w kwestii i trzyma lape na pulsie. Inaczej bysmy jedli zakupy ktore mama przynosi z sephory :)

papatki !!!!

:no: śpi... Już PACZy :eek:

zaraz cosik wrzucę , tylko muszę rozstawić suszarkę do prania :sorry: hmm... taka rzecz jest w stanie oderwać mnie od koleżanek??? :eek::no::-D

OGŁOSZENIE PARAFIALNE DO PAULINY: Karola jest w Biedronce i znalazła body na 86 z Smerfetką, czy jesteś zainteresowana?????????

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry