• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paula to przytulak, jak widać na fotce ma metkę taką grubą, można wyciąć. W rączce misia jest coś szeleszczącego, dla interesowności większej:)
On taki do miętoszenia i gryzienia:)
I bodziak:)))

Zobacz załącznik 440807Zobacz załącznik 440808Zobacz załącznik 440809

Made a to dla Ciebie przytulak i nie wiem czy masz ochotę mogę dorzucić czapeczkę dla Mańka? Ninka : ''nie chcę tego bo to dla chłopaków'' :)))

Zobacz załącznik 440810Zobacz załącznik 440811Zobacz załącznik 440812

Krzesła za moment:)

reklama
Ok, to akurat dzisiaj przepiorę dla odświeżenia i wyślę w poniedziałek z bodziakiem:)
Fajnie, że Ci się podoba:)
Ten misio z Chicco to jedna z pierwszych rzeczy dla Ninki kupiona...zobacz ile ma lat:))) A mole nie pożarły:))) :-D

Bogusiu uroczy Remiczek.....Ucałuj od cioci! I zawsze takie fajne oferty w necie wyszukasz! Rano to body pomarańczowe pokazałaś - a teraz tę przytulankę z metkami w limango - można kupić za 35 zł plus gratis wysyłka na pierwsze zakupy....siedzę i myślę :-p

Boogie hehe :-D:laugh2:

:sorry: Liluś ja tak trenuję mój sokoli wzrok :-p:-D:-D:-D

Bardzo dziękuję za wszystkie ciepłe słowa o Remku :zawstydzona/y::tak: wybaczcie, że jestem taka samochwała :-p:rofl2:

tu są cudeńka: http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Niemowlęta//Obuwie & skarpetki/Obuwie

reklama
Omatkopszejedynsza..! Nie pozwolę sobie odebrać lapka już NIGDY :no: Moja psychika ciężko znosi rozłąkę z bb :-p

carola jeśli jeszcze reflektujesz, to kawka wjeżdża RAZ! ;-) I w ogóle piękne te przytulaki (czy to KUOT????) :-):-D made będzie kuota mieć, jak miło :cool2: A czapa też świetna! Niebieski misio faktycznie jak nowy!

boogie ja fotki podziwiam już od momentu wstawienia, tylko mnie wyrzucało i nie mogłam tego wyrazić :sorry: Razem z Remikiem podbiliście nasze serca :tak::tak::tak: Wnosicie wszystko to, co w życiu najlepsze - miłość, radość, uśmiech, humor, ciepło... mogłabym tak wymieniać i wymieniać... :sorry::sorry: I te cudowne buciki wszystkie!! :rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry