• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiecie ile stron naprodukowalyscie od rana :szok::rofl2: myslalam ze nie skoncze :-D

Asionku ja obejrzałam aukcję - ciuszki cudne, ale drogie kurcze...i mi się coś wydaje, że nielegalna taka aukcja w formie reklamy tylko...ale dojrzałam tam pomarańczowego bodziaka, o którym myślę teraz :cool2::-p

hehe ten bodziak jest boski nie ?? :))) wogole ciuszki bajka ...

Aha Asionku - wyglądasz rzeczywiście nieprzyzwoicie CUDOWNIE....o małym przystojniaku to już nawet nie wspomnę....:-)

dzieki , chociaz wy komplementem rzucicie , bo moj szanowny jakos sie obija ostatnio :wściekła/y:

Asionek ubranka widziałam - cuda... szkoda że takie drogie... Ja w ciąży w szale zakupowym nakupiłam śliczności i co??? dooopa większości Młoda nawet nie założyła bo za gorąco/zimno/niepraktycznie itp... więc teraz na patrzeniu kończę i kupuje tylko to w czym chodzi:)

po przeliczeniu na euro nie jest zle ;))) mam ta przewage hehe
ale rzeczywiscie ceny dosc wysokie i tylko dlatego jeszcze mojej mamy nie molestuje :)))
moj ma i mial kupe ubranek i wychodzil wszystko !! nawet dokupowac musialam hehe , ale on obsrajtuch jest i niekiedy 3 razy pod rzad trzeba bylo wszystko zmieniac :) twoja to kobietka z klasa i moze sie tak nie brudzila .. :)))

Asionek nikt tego nie licytuje, jak chcesz to klikaj:))))
?

bo to niby pokazowa stronka i pisza zeby nie licytowac :)

zreszta nasza niezawodna Just juz podala adresik skad te cudownosci sa :)
skad wiedzialas ?? niezly detektyw z ciebie !! :)))

Dzień dobry! :-)

Witam się super wyspana. Pełnia szczęścia osiągnięta- Maciuś przespał całą noc :rofl2::-):rofl2::-D:-):rofl2:
Obudził się chwilkę po 6, wymemlał cycusie i spał dalej do 9!!! :-)

Wychodzimy dzisiaj po 13 czy 14tej!!

pewnie juz w domku ?? :)
zazdroszcze nocki !! chociaz u nas nie bylo zle o 19 spanko do 3.30 , pozniej jakos przed 6 cyc i znowu sen :)

asionka to mi też NIE CZEBA!!! :dry::dry::dry::-p

:-D

jak to ??????????????????,:szok::cool2::rofl2::-Dno wiesz hehehe

helol babolki moje

pozdrawiam serdecznie

u nas jednak wirus, L. zwyiotowal wczoraj slina o 22h30 i dzisiaj... bawi sie normalnie spal od 22h45 do 8h30. W dzien 4h. Zmeczony ale w miare NORMALNY. Teraz sie bawi z babcia i jets ok. Pozostaje tylko strach i uwazanie na filutka...
Jelsi on zlapie zoladkowke to czeka nas ...szpital i kroplowa.... :(

asionek : hehe u nas tez 19 st. w cieniu :) super :) korzystam poki moge bo w regionie paryskim jesczcze pochmurno i 13-14 stopni. a tu w sloncu tak cieplo!!!

jak Nathaniel????? od jablka to bylo??? pewnie tak...

ps. ciuskzi z estronki super!!!! te z krokodylami !!Mmmmm :)

s!

no chyba to jablko , bo dzisiaj spokoj ...
korzystaj z pogody !! ja dzisiaj na krotki rekawek smigalam , ludzie na ramiaczka bluzki , wow juz lato ?? :))) szybko hehe
teraz nie wiem co z ubrankami dla malego ? co kupowac czy wogole ? bo jak zaraz sie zaczna upaly to wsumie oprocz body , rampersow to nic nam chyba potrzebne nie bedzie ..
zdrowka dla Poldusia i oby malutki nic nie zalapal !! moglabys jakas foteczke dac Theo :)))
a ciuszki racja bomba , nawet nie wiedziala , ze smyk ma takie ubranka :szok:

ale slodziak :)))
a jak sobie siedzi skupiony na przedostatniej focie hehe :))) caluski !!

Pok dobrze , ze wszystko ok u gina :)

reklama
RURKA - żyjesz??? Bo ja mam już dla cię naszykowane cudeńka dla malutkiej i nie mam adresu!!!

Carola - jutro postaram się wysłać broszkę jak moja mama przylezie złożyć mi życzenia to się wymknę bo mój chłop jutro na uczelni :-( Jak byś miała chętną na broszki to pisz - kolory na zamówienie - 7zł sztuka z tego modelu jak dla was :tak:

Usypiam na siedząco a moje dziecię właśnie wstało i pewnie do północy będzie buszowanie w krzakach :no::zawstydzona/y:

No dobra. Trzeba mi asionka, ale nie żeby był taki piękny, szczupły, czarny :rofl2: i we wspaniałych okolicznościach przyrody i pogody :-p Z prześlicznym synkiem, jakby tego wszystkiego było mało.... :sorry::-D

sol a tego kuota zrobisz... jakiegokolwiek, mogę wziąć dwa - czarnego i szarego. Wybrzydzać i wydziwiać nie będę jeśli chodzi o wzór - wszystkie kuoty mi pasują :tak:

Kocie to tygrysek na tym przytulaku dla Zygmunta:)))
Mam nadzieję, że się mu spodoba, zwłaszcza ten róż:)

Zrobiłam ankiety...idę się dotlenić, kolację i do łóżka...
A gdzie Wiola? Mało jej dzisiaj...

byliśmy u pani doktor-na dzień dobry ważenie i pielęgniarka mnie zmartwiła bo niby w 6 tyg. Maja przybrała jedynie 400g, potem drugie ważenie i już masa o 540 g większa-pielęgniarka mnie zmartwiła a doktor, jak zwykle wyluzowana uspokoiła;), mała ma prawdopodobnie bakteryjki w brzuszku i mamy nifuroksazyd na ich wygonienie, oraz delikatna dietka-choć wg mnie ona od kilku dni na niej jest;) Maja jak to dziewczę nie chciała być rozebrana u doktor a potem rozpłakała się na wadze-no bo jaka porządna kobieta się waży przy świadkach??;))-waga mojej córki dziś po zjedzonej kaszce ryżowej przed wizytą-8340g

Piguły potrafią nieźle namącić. Ale ich wiedza i doświadczenie czasem są o niebo lepsze niż niejednego dyplomowanego lekarza. :tak:
Maja dobrze waży- cieszę się. :-)I tak jak już napisałam w smsie- jednak dobrze, że poszliście do pediatry. Mam nadzieję, że to lekarstwo ulży jej brzuszkowi

Zmykam. Przyjemnego wieczoru wszystkim

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry