Asionek31
Fanka BB :)
wiecie ile stron naprodukowalyscie od rana 
myslalam ze nie skoncze 
hehe ten bodziak jest boski nie ??
)) wogole ciuszki bajka ...
dzieki , chociaz wy komplementem rzucicie , bo moj szanowny jakos sie obija ostatnio
po przeliczeniu na euro nie jest zle
)) mam ta przewage hehe
ale rzeczywiscie ceny dosc wysokie i tylko dlatego jeszcze mojej mamy nie molestuje
))
moj ma i mial kupe ubranek i wychodzil wszystko !! nawet dokupowac musialam hehe , ale on obsrajtuch jest i niekiedy 3 razy pod rzad trzeba bylo wszystko zmieniac
twoja to kobietka z klasa i moze sie tak nie brudzila ..
))
bo to niby pokazowa stronka i pisza zeby nie licytowac
zreszta nasza niezawodna Just juz podala adresik skad te cudownosci sa
skad wiedzialas ?? niezly detektyw z ciebie !!
))
pewnie juz w domku ??
zazdroszcze nocki !! chociaz u nas nie bylo zle o 19 spanko do 3.30 , pozniej jakos przed 6 cyc i znowu sen
jak to ??????????????????,

no wiesz hehehe
no chyba to jablko , bo dzisiaj spokoj ...
korzystaj z pogody !! ja dzisiaj na krotki rekawek smigalam , ludzie na ramiaczka bluzki , wow juz lato ??
)) szybko hehe
teraz nie wiem co z ubrankami dla malego ? co kupowac czy wogole ? bo jak zaraz sie zaczna upaly to wsumie oprocz body , rampersow to nic nam chyba potrzebne nie bedzie ..
zdrowka dla Poldusia i oby malutki nic nie zalapal !! moglabys jakas foteczke dac Theo
))
a ciuszki racja bomba , nawet nie wiedziala , ze smyk ma takie ubranka
ale slodziak
))
a jak sobie siedzi skupiony na przedostatniej focie hehe
)) caluski !!
Pok dobrze , ze wszystko ok u gina

myslalam ze nie skoncze 
Asionku ja obejrzałam aukcję - ciuszki cudne, ale drogie kurcze...i mi się coś wydaje, że nielegalna taka aukcja w formie reklamy tylko...ale dojrzałam tam pomarańczowego bodziaka, o którym myślę teraz![]()
hehe ten bodziak jest boski nie ??
Aha Asionku - wyglądasz rzeczywiście nieprzyzwoicie CUDOWNIE....o małym przystojniaku to już nawet nie wspomnę....:-)
dzieki , chociaz wy komplementem rzucicie , bo moj szanowny jakos sie obija ostatnio

Asionek ubranka widziałam - cuda... szkoda że takie drogie... Ja w ciąży w szale zakupowym nakupiłam śliczności i co??? dooopa większości Młoda nawet nie założyła bo za gorąco/zimno/niepraktycznie itp... więc teraz na patrzeniu kończę i kupuje tylko to w czym chodzi![]()
po przeliczeniu na euro nie jest zle
ale rzeczywiscie ceny dosc wysokie i tylko dlatego jeszcze mojej mamy nie molestuje
moj ma i mial kupe ubranek i wychodzil wszystko !! nawet dokupowac musialam hehe , ale on obsrajtuch jest i niekiedy 3 razy pod rzad trzeba bylo wszystko zmieniac
Asionek nikt tego nie licytuje, jak chcesz to klikaj)))
?
bo to niby pokazowa stronka i pisza zeby nie licytowac
Asionek, Lil :-) Sklep internetowy Smyk.com
zreszta nasza niezawodna Just juz podala adresik skad te cudownosci sa
skad wiedzialas ?? niezly detektyw z ciebie !!
Dzień dobry! :-)
Witam się super wyspana. Pełnia szczęścia osiągnięta- Maciuś przespał całą noc:-)
:-)
Obudził się chwilkę po 6, wymemlał cycusie i spał dalej do 9!!! :-)
Wychodzimy dzisiaj po 13 czy 14tej!!
pewnie juz w domku ??
zazdroszcze nocki !! chociaz u nas nie bylo zle o 19 spanko do 3.30 , pozniej jakos przed 6 cyc i znowu sen
asionka to mi też NIE CZEBA!!!
![]()
jak to ??????????????????,

no wiesz hehehehelol babolki moje
pozdrawiam serdecznie
u nas jednak wirus, L. zwyiotowal wczoraj slina o 22h30 i dzisiaj... bawi sie normalnie spal od 22h45 do 8h30. W dzien 4h. Zmeczony ale w miare NORMALNY. Teraz sie bawi z babcia i jets ok. Pozostaje tylko strach i uwazanie na filutka...
Jelsi on zlapie zoladkowke to czeka nas ...szpital i kroplowa....
asionek : hehe u nas tez 19 st. w cieniusuper
korzystam poki moge bo w regionie paryskim jesczcze pochmurno i 13-14 stopni. a tu w sloncu tak cieplo!!!
jak Nathaniel????? od jablka to bylo??? pewnie tak...
ps. ciuskzi z estronki super!!!! te z krokodylami !!Mmmmm
s!
no chyba to jablko , bo dzisiaj spokoj ...
korzystaj z pogody !! ja dzisiaj na krotki rekawek smigalam , ludzie na ramiaczka bluzki , wow juz lato ??
teraz nie wiem co z ubrankami dla malego ? co kupowac czy wogole ? bo jak zaraz sie zaczna upaly to wsumie oprocz body , rampersow to nic nam chyba potrzebne nie bedzie ..
zdrowka dla Poldusia i oby malutki nic nie zalapal !! moglabys jakas foteczke dac Theo
a ciuszki racja bomba , nawet nie wiedziala , ze smyk ma takie ubranka

Zobacz załącznik 440793Zobacz załącznik 440794Zobacz załącznik 440795
a to dla Kocurkanieskończoność BB
Zobacz załącznik 440796
ale slodziak
a jak sobie siedzi skupiony na przedostatniej focie hehe
Pok dobrze , ze wszystko ok u gina

nieskończoność BB