• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jest tu jeszcze kto?

Pok-wiesz ja też mam taki fotel, podobny do tych co na fb wystawiłaś-bynajmniej tak mi się zdaje;)

hmm. i co teraz? :cool::cool::cool:

boogie wredota pokasowala wszystkie zalaczniki i nikt mojego serca juz dzis nie podbije. no i te buciki! bardzom ciekawa!

chcielismy poogladac "sluzace" i po znalezieniu po dlugich mekach wersji nie nagrywanej z kina i jako takiej dzwiekowo okazalo sie, ze nie rozumiemy do konca, co mowia glowne bohaterki :) a ang wersja z napisami mi nie dziala. a sciagac nie lubie. i co?
o! czas minal juz od lykniecia piguly - ide sprobowac zjesc :) pic sie jeszcze boje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Boogie ty całe forum zbałamucisz;))) i nie pisałam ale Remik cudności, i ten kosmyk lecący mu w stronę oczek,Mai włoski rosną podobnie;)
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Omatkopszejedynsza..! Nie pozwolę sobie odebrać lapka już NIGDY :no: Moja psychika ciężko znosi rozłąkę z bb :-p

carola jeśli jeszcze reflektujesz, to kawka wjeżdża RAZ! ;-) I w ogóle piękne te przytulaki (czy to KUOT????) :-):-D made będzie kuota mieć, jak miło :cool2: A czapa też świetna! Niebieski misio faktycznie jak nowy!

boogie ja fotki podziwiam już od momentu wstawienia, tylko mnie wyrzucało i nie mogłam tego wyrazić :sorry: Razem z Remikiem podbiliście nasze serca :tak::tak::tak: Wnosicie wszystko to, co w życiu najlepsze - miłość, radość, uśmiech, humor, ciepło... mogłabym tak wymieniać i wymieniać... :sorry::sorry: I te cudowne buciki wszystkie!! :rofl2:
oj Kotku, Kotku.... :* :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry:

padam dosłownie i psychicznie :-( kurcze Remi się popsuł ze spaniem i wciąż walczymy... ON JESZCZE PACZY :szok::eek::crazy::no::zawstydzona/y:

dobry dobry
ja dziś sama z łobuziakami, M. na uczelni, roboty pełno od prania, sprzątania po gotowanie-także będę jednym okiem na bb

Sol cieszę się,że mogłam przypadkowo pomóc-ale mam prośbę-pokażesz kouta???bo ja też bym chciała...

Boogie oj Remi ma dużo siły by paczeć;)

pozdrawiam i życzę miłej soboty

reklama
Oj Kocurku :))) u nas też noc ciężka, memlanie co godzinę, półtorej....ale widok
Kuota stawia na nogi :-))))
Czy Pani życzy sobie słusznej dawki kofeiny? :-p

Bogusiu - cudne te kwiaty :))))
Szminki ślad......:rolleyes2: powalający :-D)))) i ten wywalony języczek :)))) czyhający
na spadłą kroplę :-):-):-) BOMBA!!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry