• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja tylko uno momento, póki Maja jeszcze się nie wścieka na podróżowanie po podłodze na brzuchu

rurka-Libby i Maciuś wczoraj już do domku wrócili-nie wiem czy doczytałaś;)

Paulinka oo to super wieści :))) dzięki!

trzeba z łóżka wstać, a tak mi tu dobrze... Łukasz ledwo oko otworzył, już do kompa usiadł, bo jakaś grę ma nową:crazy: oj nie będę mieć dzisiaj męża w domu:angry:

Dopiero oko otwieram, mąż dostarczył kawkę i robi śniadanie...
Dzień dobry:)))

Boogie...wiesz, Remiś ma takie piękne oczęta to PACZY i PACZY :))))) Nie ma się co dziwić:tak:

Hej Rurka, odpoczęta?

Net mnie zawiódł... :dry:

Ale oto jestem - DRUGI CUD ŚWIATA :-p Ciekawe, kto się zgłosi na pozostałe pięć :-D

Kot pierdzący miłością dostarczył mi doznań estetycznych na caaały dzień..!! :rofl2:

rurka
TAK SIĘ NIE ZNIKA!!!!!!!!!!

Hmm....mogę podźwignąć jeszcze trzy etaty :-)
Ile ja mam prasowania :szok: dzisiaj to się nie wymigam.....:no:

Olivka - kawa z rana jest wskazana :))) Cześć!

Ostatnia edycja:
Made...przestałam prasować odkąd moja pomocnica od prasowania w ciążę zaszła...
Jak mus wyprasowania koszuli to prasuję raz na jakiś czas, reszta jest równo rozwieszana i potem składana do szafy.
Umarłabym gdybym musiała jeszcze prasować....

Oliwka wczoraj zapytała czy może zrobić małą imprezę we wtorek, zgodziliśmy się wstępnie ale na następny weekend...
Nie chciała, koniecznie wtorek.
Później przyznała się mojemu mężowi, że we wtorek chce bo to ma być jej impreza pożegnalna ze znajomymi bo w środę od razu po rozprawie matka zabiera ją do domu. Tak jej powiedziała...:no:

Poza tym powiedziała mu, że chce z nami zostać dopóki nie będzie pewna, że mama nie pije, sama określiła czas jako rok czy dwa ale boi się bo mama powiedziała jej, że jak teraz nie wróci to już nigdy nie wróci...:szok::wściekła/y:

Mąż z nią rozmawiał, tłumaczył jej co i jak...

Na szczęście w poniedziałek mamy jeszcze wizytację z PCPR-u i mam nadzieję, że Oliwka wszystko Pani opowie.
I mam nadzieję, że sędzia znokautuje mamuśkę już w pierwszej rundzie :)))):cool:

maleńka zasnęła-ledwo udaje mi się w nią wcisnąć to lekarstwo-a przecież smakuje bananowo nawet..potem mleczko pięknie zjadła i zasnęła w trakcie
pranie grzecznie się bębni w pralce, obiad prawie gotowy

Karola to trzymam &&&&&&&& za dobrego nokauta sędziego;))) a ja też nie wszystko prasuje, bo bym chyba nigdy nie rozstawała się z żelazkiem-najwięcej to rzeczy maluchów

a właśnie wiem,że już kiedyś pytałam ale mi potem wszystko wyleciało:możecie polecić proszek/płyn do prania dobry i dla małych i dużych, dobrze dopierający i dla skóry wrażliwej???

Paula ja od dawna, dawna piorę w Ariel w płynie a ostatnio używam tych rozpuszczalnych kapsułek, do tego Lenor sensitive...
Ninka ma AZS i nie podrażnia jej to. Odkąd mamy nowego lekarza, zwalczyliśmy suchą skórę prawie nie ma nawrotów:)

reklama
Kiedy to ja ostatnio prasowałam .. (drap drap) ... :eek: NO JA NIE MAM JAK i KIEDY prasować :eek: - dość, że trzeba się nagimnastykować z obiadami, praniem, porządkiem w kuchni i łazience :eek: bo mała niezmiennie żąda uwagi NON STOP :-p a śpi jak ten zając pod miedzą... właśnie mi pospała - 10 minut :-D A ja już kawkę, jabłuszko, bananka naszykowałam ... lapka na kolana... :sorry:

carola wytrwałości dla WAS :blink:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry