• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
och Libby a ja już myślałam ,że ty niewdzięcznica jesteś;PPPPP

kurde:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zdenerwowałam się sama na siebie, bo wstawiłam automat z praniem i położyłam małą spać, oczywiście się przebudziła, bo barachło tak łupie,że nie sposób przy nim spać - tata kupił mojej mamie super automat, tylko,że wkładanie prania jest z góry i to tak daje czadu w łazience,że będąc poza domem słyszę kiedy automat przestaje prać...powiedziałam M. że jak mi kiedyś kupi taki automat-to rozwód ma od ręki;))-na szczęście poklepałam małej trochę pupę i śpi dalej... o i pranie się kończy

reklama
CAROLA pięknie proszę o przepisy...

I prośba do koleżanek: jeśli któraś ma fajne wzory na szydełko, bardzo proszę on kontakt :tak: będę wdzięczna

PAULA polecam Ariston Hotpoint- pięknie wkomponuje się w Wasze przyszłe mieszkanie ;-)

Ostatnia edycja:
Libby babeczki gotowce:)
Babeczki KSIĘŻNICZKI z perełkami księżniczek - Gellwe
Mamy w zanadrzu też takie:
Babeczki WRÓŻKI z tęczowymi kremami - Gellwe

Libby ja chciałam tego Hotpoint'a ale dopadłam Smsung Eco Bubble, jest mega superancka:)
...co prawda nie kupiłam jeszcze bo ciągle coś ale mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu uda mi się w końcu kupić nową pralkę. Też mam ładowaną od góry teraz ( i jak na niej coś postawić?).
Nie cierpię tej pralki...nie wygląda i nie ma ślicznych przycisków i wyświetlacza:))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam wszystkie Panie
Carola :-* dziekuje ze tesknilas:-)
Rureczka fajnie ze juz jestes

a ja mam dzis ciezka noc za soba,najpierw wstawalam co 1godzine na siusiu, potem woda nam sie w centralnym zagotowala (taka strasznie wialo w nocy), Lukasz musial wstac i zar z pieca wywalac bo grzejniki sie trzesly takie gorace byly, potem sie nie moglam uspokoic, jak zrobilo mi sie slodko to Iwa sie obudzila ze cgce siusiu , a potem kupe i tak przez godzine a to juz byla 5 i Lukasz za 30 min wstawal do pracy.

Wiolka mieliśmy ten sam problem:((( Ale zainstalowaliśmy takie urządzenie/sterownik do trzymania stałej temperatury na piecu, już się nic nie gotuje:)))
Tak klęłam, że drogie a okazało się świetne i skuteczne:) I nie trzeba do pieca często chodzić jak wcześniej.

Wiolu współczuje nocki;*

Karola a to nawet nie wiedziałam,że już takie babeczki robią...mi ostatnio ślinka poleciała jak widziałam reklamę tych nadziewanych budyniem babeczek;)) a to dziewczynki będą mieć trochę frajdy przy ozdabianiu-chyba będą pomagać , co ? bo ja przy pieczeniu nie mogę Daniela z kuchni wygonić;))

Paula raczej przy wylizywaniu misek:)
My z Ninką uwielbiamy surowe ciasto i kremy:)))
Ale te rzeczywiście fajne i Nina czeka na ozdabianie:)

Wcześniej robiłam te nadziewane konfiturami:)
I takie z Lidla z kremem twarożkowym, pyszne:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
CAROLA fajny ten HOT, a jaki cichy! Za gotowce to ja dziękuję... hehe ;-) a chociaż smaczne? Pewnie tak :tak:

WIOLU może w czasie drzemki Iwy da radę pospać...
Widać dojechałaś szczęsliwie a tak martwiłaś się :-)

PAULINKO proszę zmierzyć Maję w pasie: na stojąco i siedząco oraz długość od pasa do kolanka (od zewnętrznej strony nóżki- moja sis zmierzyła swoją córę od kroku do kolana...)
Zamówiłaś tą zawieszkę dla Twojej siostry?

oki- lecim

papap

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry