• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
papa Libby miłego-jeszcze nie zamawiałam nic dla siostry bo czekam aż druga się zdecyduje czy coś dokłada do prezentu;)))

jejuś ile wymiarów mojej córci- z tym ostatnim się gubię;PPP

Karola mówisz,że w lidlu też te babeczki mają???...patrz nie zauważyłam...może dlatego że ostatnio biegiem pokonuję to półkę, ale teraz weekend i coś dobrego musi być;))

reklama
dzien dobry Milym Paniom :)

Pogoda dzis jest PRZE-PIEKNA! sloneczko, ptaszki cwierkajace. M pojdzie do fryzjera, ja sie w tym czasie umyje, moze pojdziemy na sushi (m zje a ja... moz bedzie z saym avokado albo ryz albo krokieciki) i nad jeziorko gdzies pojedziemy pewnie a ja potem padne :)

wczoraj ani razu nie zwrocilam niczego! nie wiem czy to zasluga tabletek czy tego, ze sie troche boje pic :) chociaz teraz wypilam kilka lykow gorzkiej herbaty i nic sie nie dzieje. swiat od razu jest piekniejszy! lalalalala :)

a a'propos babeczek to dla wszyskich mieszkajacych w okolicy Trojmiasta lub planujacych pobyt w Gdansku kiedykolwiek bardzo polecam Fajne baby! - cuda robia nieslychane. para mlodziutkich ludzi po studiach nie moglo znalezc pracy, wpadli na pomysl, pojechali sie szkolic do UK z kapkejkow, wrocili, wystapili o dofinansowanie i sa i robia furore. na zamowienie robia rozne wzorki wedle wskazan.

a w kwestii pralek to ja u siebie w pl mialam taka ladowana od gory i moja mama tez ma i sobie juz inaczej nie wyobrazam :) duzo mi tak wygodniej. ta moja byla duzo nowsza i tak nie halasowala i uwielbialam, ze miala to ustawianie czasu. jak wychodzilam do pracy to ustawialam, zbey zaczela prac na 2 godziny przed moim powrotem - wracalam, swieze pranie do rozwieszenia. natomiast ta mojej mamy potrafi o pol metra do przodu skoczyc w trakcie wirowania :)

a! mary kciukasy zacisniete juz od jakiegos czasu! daj znac jak poszlo! :)

ide sie cieszyc z dnia! lalalalalala :-D

edit:
wiedzialam, ze zapomnialam!

Libby - super, ze jestescie juz w domu i milo Cie widziec w takim dobrym humorze.

Wiola - oby w dzien znalazlo sie dla Ciebie chwil kilka na odsapniecie po zarwanej nocy.

a! i ogladalam w koncu wczoaj "Sluzace" ("The help") - super film :) taka piekna amerykanska (wiec slodka i naiwna ale przyjemna) historia o... hm wolnosci. goraco polecam.

Ostatnia edycja:
Paula właśnie skonstruowałam maila do Lidl'a :) Zobaczymy czy odpowiedzą :))) Hhaha, babeczkowa wojna:)

Hej Pok. U nas wieje niemiłosiernie.

Mary &&&&&&&&&&&&&&&&&

dobra Karola to za tydzień się zgłoszę po prawidłowy przepis, dziś chcę upiec Kocurową babkę-tylko ciekawe jest, jakie jest prawdopodobieństwo zakalca;))

Pok a widzisz dużo zależy od firmy od pralek-a mój tato, dobra dusza, da sobie w sklepie wszystko wcisnąć;)

Łojesiuuuuu ja tych babeczek księżniczkowych nie tknę :)
Całe różowe i śmierdzące sztucznymi truskawkami:) hehe, Ninka zachwycona oczywiści, właśnie miskę wylizuje:)

reklama
paulina - w mojej rodzinie moj ojcyzm sie takimi sprawami zajmuje i kazdy zakup trwa tygodniami, bo on najpierw sie naczyta na forach, opisow, literatury fachowej... niby dobrze ale czasem przesadza :) ta pralka mojej mamy to niby wyskakuje ale ma juz 15 lat albo ciut wiecej i dopiero niedawno sie pierwszy raz zepsula. to chyba niezly wynik?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry