dzien dobry Milym Paniom
Pogoda dzis jest PRZE-PIEKNA! sloneczko, ptaszki cwierkajace. M pojdzie do fryzjera, ja sie w tym czasie umyje, moze pojdziemy na sushi (m zje a ja... moz bedzie z saym avokado albo ryz albo krokieciki) i nad jeziorko gdzies pojedziemy pewnie a ja potem padne
wczoraj ani razu nie zwrocilam niczego! nie wiem czy to zasluga tabletek czy tego, ze sie troche boje pic

chociaz teraz wypilam kilka lykow gorzkiej herbaty i nic sie nie dzieje. swiat od razu jest piekniejszy! lalalalala
a a'propos babeczek to dla wszyskich mieszkajacych w okolicy Trojmiasta lub planujacych pobyt w Gdansku kiedykolwiek bardzo polecam
Fajne baby! - cuda robia nieslychane. para mlodziutkich ludzi po studiach nie moglo znalezc pracy, wpadli na pomysl, pojechali sie szkolic do UK z kapkejkow, wrocili, wystapili o dofinansowanie i sa i robia furore. na zamowienie robia rozne wzorki wedle wskazan.
a w kwestii pralek to ja u siebie w pl mialam taka ladowana od gory i moja mama tez ma i sobie juz inaczej nie wyobrazam

duzo mi tak wygodniej. ta moja byla duzo nowsza i tak nie halasowala i uwielbialam, ze miala to ustawianie czasu. jak wychodzilam do pracy to ustawialam, zbey zaczela prac na 2 godziny przed moim powrotem - wracalam, swieze pranie do rozwieszenia. natomiast ta mojej mamy potrafi o pol metra do przodu skoczyc w trakcie wirowania
a!
mary kciukasy zacisniete juz od jakiegos czasu! daj znac jak poszlo!
ide sie cieszyc z dnia! lalalalalala
edit:
wiedzialam, ze zapomnialam!
Libby - super, ze jestescie juz w domu i milo Cie widziec w takim dobrym humorze.
Wiola - oby w dzien znalazlo sie dla Ciebie chwil kilka na odsapniecie po zarwanej nocy.
a! i ogladalam w koncu wczoaj "Sluzace" ("The help") - super film

taka piekna amerykanska (wiec slodka i naiwna ale przyjemna) historia o... hm wolnosci. goraco polecam.