• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Babeczki, zaśmiecę nam wątek lekko, przepraszam ale muszę:

Dziewczyny mam małą/dużą prośbę...już kiedyś Wam pisałam o 2 siostrach bliźniaczkach, jedna ma córkę 1,5roku a druga rodzi lada dzień.
Dużo z Was pomogło i dostały ubranka dla dzieci.
Ponawiam prośbę...wiem, że u dziewczyny w ciąży jest bardzo źle....nie wiem jak da radę, ojciec dziecka zniknął...niby wyjazd służbowy i tyle go widziała.
Nie ma wózka, pieluch, kosmetyków i nikogo kto by jej pomógł.
Ja sama w ostatnich miesiącach dawałam jej swoje buty i ubrania bo nie miała w czym chodzić, ostatnio kupiłam jej płaszcz na Allegro.
Teraz dużo jej nie pomogę bo sami jesteśmy w ciężkiej sytuacji, niestety.
Dziewczyna ma 19lat i dopiero skończyła zawodówkę w kierunku fryzjerskim, minie czas nim pójdzie do pracy.
Jej siostra z córeczką mieszkają z ojcem dziecka...mieszkanie opłacają z jego wypłaty bo na szczęście pracuje, niestety za mało zarabia...Też tragedia, dziecko rzadko kiedy dostaje jogurty czy słodycze:(
Ledwo na najtańsze pampersy wystarcza.

I jeszcze znowu znalazła się trzecia dziewczyna, wróciła do Pl z Niemiec rodzić ( ma termin na marzec) a chłopak i ojciec dziecka w jednym posterował ją...i kopnął w tyłek za przeproszeniem...rodzi zaraz i nie ma nic, zupełnie nic dla dziecka.
Teraz jest w szpitalu, leży na podtrzymaniu jak i druga dziewczyna, miała ciążę zagrożoną.

Znam te osoby osobiście i ręczę, że ich sytuacja nie wynika z lenistwa.
Jak któraś może pomóc w jakikolwiek sposób to bardzo proszę o PW.

Olivka - wyjścia raczej nie masz :-) Dżadżecznica musi być hahahaaaa i pamiętaj!
Na miękko! :-D

Wiola - jak dam radę, to postaram się dzisiaj pstryknąć kilka fotek ubranek.....
Napisz mi na PW Twój adres mailowy :))) a wcześniej ucałuj moją ulubioną Modelkę :*

Ninka wygrywa:)
Właśnie zapowiedziała naszemu wielkiemu szczeniakowi, że ''mas slaban,kalę mas!!'' :)

Olivka - ja będę robić porządek w ubrankach, to mogę coś wybrać dla tych dziewczyn....
Oczywiście nie będą to ubranka z metkami, ślady użytkowanie raczej widoczne, ale myślę,
że w ich sytuacji nie będzie to miało znaczenia :)
Mam nadzieję, że napiszesz na kopercie do mnie, adres zwrotny, na który będę mogła
wysłać paczkę ;) Mogę też dorzucić moje ubrania....bo tylko zalegają, a do rozmiaru 34 raczej
nie wrócę już :-)

Made dziękuję, one są niewybredne i na pewno będą wdzięczne:)
Rozmiar 34 to dla tej ostatniej:)
Bliźniaczki mają po 180cm wzrostu i noszę rozmiar 44 jedna a druga 38:)

Olivka - to wyślę Ci w zbiorowej paczce, a Ty już porozdzielasz sprawiedliwie
i według wzrostu ;))) A powiedz....jakie mają rozmiary butów? bo też by się coś znalazło...

reklama
rozmiar buta.. właśnie.. poproszę

kurczę... przed przeprowadzką zrobiłam generalny porządek z niechcianymi ciuchami :(((((( tyle tego było! Dla tej trzeciej dziewczyny...

ola nie śpi, dlatego ja tak.. pisze

carola ja poproszę też na PW adres do Ciebie :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry