• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A ja nie wiem co o tym myśleć....poniekąd rozumiem ten nowy wózek,
bo takim ludziom wydaje się, że mają biedę wypisaną na twarzy, a posiadanie na przykład
nowego wózka pozwoli im stać się "lepszymi" i w końcu wtopią się w tłum.
Ciężki temat......

Ja kawkę, ja......:-) ZAWSZE!

Ostatnia edycja:
Made możliwe...nawet nie próbuję rozkminiać toku myślenia niektórych osób...Ale wiesz...nie mając jedzenia dla dziecka i pampersów kupić wózek?
Jak ją zapytałam czy zechce odsprzedać jeden ze swoich (miałam identyczny wózek dla Ninki, nasz pierwszy) to krzyknęła cenę prawie nowego i to z wyższej półki...tak jakby nie chciała się go pozbywać lub zarobić na tym...nie tak całkiem nierozumna:)

yyy... ja też na kawusię wpadłam :tak:

Karola obiecuję, że znów zapakuję kartonik, znów poodkładałam ciuszki z których Remi już wyrósł, więc powinnam w poniedziałek/ wtorek już coś wysłać :tak:

Made moja droga, czy dokończymy nasze biznesy? ;-) Ja w poniedziałek wyślę :tak:

Kocie :-p o Oleńce też nie zapomniałam :tak:

generalnie w poniedziałek jestem na poczcie :laugh2:

paulina - jak je wykończę to wkleję fotki - dopiero się ogarnęłam po zakupach :-p

kocurku - za chwilę bo już nie pamiętam co miałam zrobić :-p A i dwa już zrobiłam - oczka im trzeba tylko przyszyć jeszcze a trzeci zrobię po obiadku - te dwa są szare z czarnymi łatkami a ten trzeci będzie czarny z szarym pyszczkiem i muchą :-p Ale już ci mogę powiedzieć że są śliczne - koleżanka która mi wystawia broszki zamówiła kolejne 3 kotki do sklepów bo bardzo jej się podobają :tak: ;-)

Karola - twoja matka to @#$%^& - wybacz - ale robić taki kisiel z mózgu małemu dziecku - zabiłabym:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak tak można :wściekła/y::wściekła/y: Mam nadzieję że Oliwka wszystko tej pani powie a twoja matka straci prawa rodzicielskie do Oliwki :tak: A i zapomniałabym - broszka dzisiaj poszła - mam nadzieję że ci się spodoba :tak: Fajne te patyczki - jutro poszukam ich u siebie - ciekawe czy znajdę :-p Ja właśnie ciuszki porozdzielałam na paczki do wydania ale może coś uszczknę ale chłopca tylko że ja mam już większe ciuszki ale to spokojnie mogą u nich poczekać aż chłopaki podrosną :tak: Swoich ciuchów już zrobiłam porządki i powydawałam wszystko w grudniu. U mnie też ciężko z finansami ostatnio - jakby nie rodzina to byśmy leżeli i kwiczeli a tak a to pampersy kupią a to ciuszki dziewczynkom, znajoma mi daje ciuchy po swojej córce dla Karoli bo 8 cm różnicy między dziewczynami to akurat się wpasowujemy a Emilka dostaje wszystko po Karoli. hehe - nawet nam obiadki przynoszą raz na jakiś czas - dzisiaj kotleciki mielone dostałam od mamy, niedługo babcia będzie robiła krokiety dla prawnuczek - jaką ma radochę że dziewczyny wcinają to coś niesamowitego - zresztą Emilka jest imienniczka mojej babci więc radocha niesamowita. Jak mogę to pomogę :tak: Coś się wymyśli :tak:

Była moja mama do dziewczynek żebym mogła wyjść po zakupy. I dowiedziałam się że koleżanka mojej mamy - pediatra do której czasami chodzimy i jest sąsiadką mojej babci stwierdziła wczoraj że "jestem bardzo ogarnięta i mam zdrowe podejście do dzieci i ich wychowywania" :laugh2::laugh2::laugh2: Nie jestem samochwała ale miło takie rzeczy usłyszeć na swój temat ;-):tak:

Aaaaaaaaa zaraz mi się ziemniaczki do obiadu rozgotują :szok::-p Leceeeeeee

Boogie ***
Sol dziękuję:)
Ja canelloni robię...mąż paczał błagalnym wzrokiem to co mi tam, poświęcę się :)

Paula ja nosiłam 34 do 17-stki:) Potem 36 i tak już sukcesywnie rośnie:)))
Dzięki:)

reklama
Olivka - ja przestałam oskarżać po wniknięciu w takie struktury....
W większości, te absurdalne dla nas zachowania, wynikają z ogromnej potrzeby akceptacji :)
Tylko i aż ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry