Czarny Kocur
Made by Made :*
Kto ze mną kawkę wysączy??
Ola bije rekord - 8.5h na jednej 10-minutowej drzemce ;-)
Ola bije rekord - 8.5h na jednej 10-minutowej drzemce ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

o Oleńce też nie zapomniałam

A i dwa już zrobiłam - oczka im trzeba tylko przyszyć jeszcze a trzeci zrobię po obiadku - te dwa są szare z czarnymi łatkami a ten trzeci będzie czarny z szarym pyszczkiem i muchą
Ale już ci mogę powiedzieć że są śliczne - koleżanka która mi wystawia broszki zamówiła kolejne 3 kotki do sklepów bo bardzo jej się podobają
;-)

Jak tak można 
Mam nadzieję że Oliwka wszystko tej pani powie a twoja matka straci prawa rodzicielskie do Oliwki
A i zapomniałabym - broszka dzisiaj poszła - mam nadzieję że ci się spodoba
Fajne te patyczki - jutro poszukam ich u siebie - ciekawe czy znajdę
Ja właśnie ciuszki porozdzielałam na paczki do wydania ale może coś uszczknę ale chłopca tylko że ja mam już większe ciuszki ale to spokojnie mogą u nich poczekać aż chłopaki podrosną
Swoich ciuchów już zrobiłam porządki i powydawałam wszystko w grudniu. U mnie też ciężko z finansami ostatnio - jakby nie rodzina to byśmy leżeli i kwiczeli a tak a to pampersy kupią a to ciuszki dziewczynkom, znajoma mi daje ciuchy po swojej córce dla Karoli bo 8 cm różnicy między dziewczynami to akurat się wpasowujemy a Emilka dostaje wszystko po Karoli. hehe - nawet nam obiadki przynoszą raz na jakiś czas - dzisiaj kotleciki mielone dostałam od mamy, niedługo babcia będzie robiła krokiety dla prawnuczek - jaką ma radochę że dziewczyny wcinają to coś niesamowitego - zresztą Emilka jest imienniczka mojej babci więc radocha niesamowita. Jak mogę to pomogę
Coś się wymyśli 

Nie jestem samochwała ale miło takie rzeczy usłyszeć na swój temat ;-)

Leceeeeeee