• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
paula - cieszę się że smakowało :tak: moje też się nią zajadają :tak: Jeny muszę coś nowego wkleić a nie mam czasu pichcić ciekawostek :-p

Karola - co się stało????

No dziewczyna poprosiła mnie żebym z nią do porodu pojechała... zawsze chciałam być przy porodzie...jak narazie udało się tylko przy moim:))))
Jak zdążę dojechać (18km) to pojadę :))))

dziękuję wiolu - zjadła 120ml kleiku, wypiła 90ml herbatki, zrobiła.. eee.. koopę większą, niż to co zjadła i wypiła i wreszcie się zmęczyła - właśnie lulamy do snu :) 10 godzin niespania na liczniku hehe. Takie miałam dziś plany porządkowe, że hoho..! A teraz padam i nic nie zrobię - co najwyżej pójdę po ciastka ;))

rureczka :sorry: - a masz może czekoladowe..?

carola no ja nie wiem... jakbym miała uczestniczyć w czyimś :-Dporodzie, to bym potem sama bała się urodzić :-p
ale życzę niezapomnianych wrażeń :tak:

sol :rolleyes2:już sobie wyobrażam te koteczki :)))

made & boogie jesteście w zasięgu aromatu kawy..?????

paulina! :szok: już usunęłas fotkę babki..?? Ja rozumiem ochronę wizerunku, ale bez przesaaady..!!! :-D Chciałam sobie popaczeć do kawy, bo nie dało rady nic dziś zrobić :-p

Aha - wolę pralkę ładowaną nie od góry, po doświadczeniach z obiema ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry