• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sol niech to dunder świśnie-kobieto ale masz talent do tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-ja zamawiam jednego kout dla mojej siostry i ....sowę jeśli da radę dla mnie:zawstydzona/y:

Hejka!

Ja ju w domku. Padam na twarz, więc się położę na moment, tylko chciałam podziękować Wam za kciuki! Egzamin trwał 20 minut, wyniki za 5 tyg. :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Buziaki!

jestem... juz mam dosc skypa . moja rodzina dzis zwariowala ciagle ktos dzwoni. a ja nawet nie posprzatalam dzis.
mary napewno bedzie wszystko ok , zdolniacha z ciebie

sol fajne te kotki

paula zostaw ją na troche, bo bede dluuugo konsumowac oczami :-)

carola jednak wolę pysznie zakalcowatą babke :-p

sol ale ja chcę obydwa!!! Są PIĘĘĘĘKNE :szok: Trzeciego też przygarnę, chyba że chcesz być dobra koleżanka Pauliny ;)))))

Obiad wyszedł mi, nieskromnie powiem, genialnie:))
Teraz soczek, gazetka a dzieciaki obejrzą Gdzie jest Nemo, na Hbo 2 leci zaraz:)

paula - tylko wynajdź jaka tą sowę chcesz i jakiego kota :tak: To zrobię dzisiaj jeszcze albo jutro - tylko wyślij mi na pw bo mąż wrócił i zaraz Emi mi wstanie to nie wiem czy zdążę nadrabiać żeby mi nie uciekło i jakie kolorki bo sowę mogę brązowa zrobić bo mi koleżanka brązowy filc dała - nawet nie wiedziałam :-p

kocurku - oba są twoje :tak: trzeci wieczorkiem bo zaraz będę miała sajgon :tak: Chyba że trzeci ma być brązowy z innym kolorkiem? pw pliiiissssss

jak któraś reflektuje na zwierzaczki lub kwiecie to pisać pw :tak:;-)
Dobra ja spadam bo Karola idzie się przespać a Emi mi zaraz wstanie, mąż wrócił zaraz obiad trzeba dać jemu i Emi bo usnęła przed obiadem. A potem siądę znowu do roboty a w poniedziałek wysyłam wszystko bo muszę jeszcze koperty kupić :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry