Libby
Fanka BB :)
Jestem, ale tylko na chwilkę... padam na twarz dosłownie, a jeszcze pojadłam dobrze mamusinego żarełka i spać mi się zachciało. Nadrobiłam raptem jedną stronę, przepraszam...
Paulinko wierzę w Ciebie! Dasz radę pomierzyć
Mój pan tak samo- zanim coś nabierze mocy urzędowej- dwa tygodnie, potem lektura na forach, opinie, itd., potem objazd po hipermarketach w poszukiwaniu najlepszej ceny, no i "trza" obejrzeć przecież. Potem strona wizualna- tu wchodzę ja. Mam do wyboru najczęściej trzy sztuki.....
Ten Ariston jest bardzo cichy
Paulinko wierzę w Ciebie! Dasz radę pomierzyć

paulina - w mojej rodzinie moj ojcyzm sie takimi sprawami zajmuje i kazdy zakup trwa tygodniami, bo on najpierw sie naczyta na forach, opisow, literatury fachowej... niby dobrze ale czasem przesadzata pralka mojej mamy to niby wyskakuje ale ma juz 15 lat albo ciut wiecej i dopiero niedawno sie pierwszy raz zepsula. to chyba niezly wynik?
Mój pan tak samo- zanim coś nabierze mocy urzędowej- dwa tygodnie, potem lektura na forach, opinie, itd., potem objazd po hipermarketach w poszukiwaniu najlepszej ceny, no i "trza" obejrzeć przecież. Potem strona wizualna- tu wchodzę ja. Mam do wyboru najczęściej trzy sztuki.....
Ten Ariston jest bardzo cichy