• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem, ale tylko na chwilkę... padam na twarz dosłownie, a jeszcze pojadłam dobrze mamusinego żarełka i spać mi się zachciało. Nadrobiłam raptem jedną stronę, przepraszam...

Paulinko wierzę w Ciebie! Dasz radę pomierzyć :-D

paulina - w mojej rodzinie moj ojcyzm sie takimi sprawami zajmuje i kazdy zakup trwa tygodniami, bo on najpierw sie naczyta na forach, opisow, literatury fachowej... niby dobrze ale czasem przesadza :) ta pralka mojej mamy to niby wyskakuje ale ma juz 15 lat albo ciut wiecej i dopiero niedawno sie pierwszy raz zepsula. to chyba niezly wynik?

Mój pan tak samo- zanim coś nabierze mocy urzędowej- dwa tygodnie, potem lektura na forach, opinie, itd., potem objazd po hipermarketach w poszukiwaniu najlepszej ceny, no i "trza" obejrzeć przecież. Potem strona wizualna- tu wchodzę ja. Mam do wyboru najczęściej trzy sztuki.....

Ten Ariston jest bardzo cichy

reklama
ooo a ja wam teraz coś pokażę, ktoś może powiedzieć,że stare, niemodne, i w ogóle be...ale te sukienki krążą w mojej rodzinie długi czas i moja mam mówi,że wystała je w sklepie dla mnie a potem moich sióstr
Zobacz załącznik 441036Zobacz załącznik 441039
i wydaję mi się,że mogą pobić niejedną hello kitty

Libby wymiary ci prześlę później na maila, muszę na M. poczekać bo sama nie dam rady z modelką;)) a co ty ciociu kombinujesz?????

Libby a mama sprzątnęła łazienkę? :-D

Paulina oooo u nas w rodzinie też takie cuda były. Poszukam zdjęć to Wam kiedyś pokażę... Mój ojciec był marynarzem i jak wracał z rejsu to zawsze takie cuda przywoził z zagranicy dla mnie i moich kuzynek:-D

Ledwo wstałam i przeczytałam posta dziewczyny, która pisze, że lubi być jak księżniczka, i po porodzie chce gości w łóżku przyjmować w atłasowej pościeli z koronką i się lekko zniesmaczyłam:crazy::-D

Na deser zarządzam sernik złota rosa, mąż pojechał po składniki...różowe paskudztwo Ninka niech zjada:)
Rurka, no właśnie gdzie?

Też to czytałam, nawet jej komentarz zostawiłam - może niezbyt miły ale prawdziwy :-p

Emi zjadła, M zjadł, idę się dotlenić i leki wziąć i siadam do roboty :tak:

reklama
a ja napilam sie coli i mnie mdli a poza tym kregoslup mnie napinadala ... czuje sie do dup....a w ogole jak ide siusiu to czuje takie parcie jakby maluch chcial juz wyjsc:-/z Iwa nie mialam takich cudow
na wszelki wypadek zycze wam kochane moje milego sobotniego wieczoru i milej niedzieli. nie wiem czy sie jeszcze pojawie

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry