• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocie musiałam na troszkę, nie chciałam tu smęcić :))

Karola pewnie, aż za bardzo, aż sprzątać się dzisiaj nie chce... blee... trzymam && żeby się wszystko ułożyło po Waszej myśli!

reklama
Dzień dobry! :-)

Ale pięknie dziś jest!! Słoneczko i ciepło. :tak: Nie sądziłam, że kiedykolwiek ucieszy mnie widok muchy :-D

Jedziemy do najdalej wysuniętej na południe dzielnicy Warszawy- miasta na czele, którego stoi Słońce Silesii :-D:-D , ale najpierw moje dziecię musi drzemkę zaliczyć.

Nocka wspaniała :-) jedna pobudka jakoś po drugiej- oj, rozpieszcza mnie pierworodny!...:rofl2::laugh2:

Paula lada dzień rodzi, ostatnio trochę leżała w szpitalu na podtrzymaniu...chyba ma kilka dni do terminu...

Karola bo pamiętałam,że w lutym jakoś;) a tu już końcówka lutego, dzięki za info;))

Libby-to jak daleko jedziecie? a młody z babcią posiedzi?przyjemnego wyjazdu jakby coś;)

PAULINKO masz gratis podziękowanie- chciałam RURECZCE podziękować i jakoś tak mi się wcisnęło.
My do Sosnowca jedziemy :-D:-D:-D na targi. A młody z babcią :tak: Posiedzi w domku do poniedziałku. W poniedziałek znowu mu badania zrobię i do pediatry podskoczymy, a potem ... to zależy co z badań wyjdzie

RURECZKO moja mama przyjedzie do nas, żeby małym się zająć. My we dwójkę tylko pojedziemy ;-)
mam nadzieję, że mamusia coś dobrego nam upichci i w łazience posprząta :-D

Jestem z doskoku- oko maluję

EDIT
PAULA jednak mam za co Tobie podziękować hahah ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry