• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bogusiu uroczy Remiczek.....Ucałuj od cioci! I zawsze takie fajne oferty w necie wyszukasz! Rano to body pomarańczowe pokazałaś - a teraz tę przytulankę z metkami w limango - można kupić za 35 zł plus gratis wysyłka na pierwsze zakupy....siedzę i myślę :-p

Boogie hehe :-D:laugh2:

Buty pierwsza klasa, pochlastałabym się za takie:))))

Carola - kupiłam kopertę :-D:-D:-D teraz jakieś pudełeczko muszę wynaleźć żeby się nie pogniotła. A pochwalę się - dzisiaj dostałam pierwszą kasę za broszki w sklepach wystawione - 18 zł za dwie sztuki :-p:tak::laugh2: I kolejne 4 poszły na wystawkę - twoja została w domu i szykuje się do wysyłki - za to mam jej kopię zrobić do sklepu bo mojej A też się podoba :-p

Ok, nic się nie pali:) Dziękuję:)))

Paulinko mam Smerfetkę w rozmiarze 86:))))
Jak napiszesz adres na PW to wyślę...
Dopiero wlazłam do domu, jak ogarnę co i jak to zrobię zdjęcie przytulaka i krzesełek dla Pok:)

reklama
sorki,że ja z tym 'tak' tak wpadłam ale akurat szkraby kąpaliśmy;)) teraz najmłodsze śpi a starsze szeptem omawia męskie sprawy z tatą przy łóżku;))

byliśmy u pani doktor-na dzień dobry ważenie i pielęgniarka mnie zmartwiła bo niby w 6 tyg. Maja przybrała jedynie 400g, potem drugie ważenie i już masa o 540 g większa-pielęgniarka mnie zmartwiła a doktor, jak zwykle wyluzowana uspokoiła;), mała ma prawdopodobnie bakteryjki w brzuszku i mamy nifuroksazyd na ich wygonienie, oraz delikatna dietka-choć wg mnie ona od kilku dni na niej jest;) Maja jak to dziewczę nie chciała być rozebrana u doktor a potem rozpłakała się na wadze-no bo jaka porządna kobieta się waży przy świadkach??;))-waga mojej córki dziś po zjedzonej kaszce ryżowej przed wizytą-8340g

Boogie jak ja zazdraszczam takich bucików, cudne

Karola spokojnie, odetchnij kobieto

Pok-wiesz ja też mam taki fotel, podobny do tych co na fb wystawiłaś-bynajmniej tak mi się zdaje;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry