• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry! :-)

Witam się super wyspana. Pełnia szczęścia osiągnięta- Maciuś przespał całą noc :rofl2::-):rofl2::-D:-):rofl2:
Obudził się chwilkę po 6, wymemlał cycusie i spał dalej do 9!!! :-)

Wychodzimy dzisiaj po 13 czy 14tej!!

reklama
lili wybacz sklerozję... ale co troszkę doczytam dziś, to mnie coś odrywa - takie małe, cieplutkie COŚ i żeby TOTO nosić i zabawiać :eek: :-D
Dwa lata powiadasz..???? Ja tu zostaję na zawsze :cool2: Chyba, że mnie się nie będzie podobać :dry:- ale póki mam swe ulubione koleżanki i jest dobrze :-):-):-)

Libby to gratki pierwszej nocy Maciusia, szkoda,że szpitalowej ale może w domku też się uda;)

a ja miałam iść ale się z sis na fb zagadałam;))naradzamy się co do prezentu dla najmłodszej...

ufff, nadrobiłam

RURECZKO wyganiam kłopociki... sio, sio ,sio!!! :sorry2:

CAROLA ja Ci tą kawę zrobię jak chcesz jeszcze... :-)

POK wstąpiłam akurat na ściskanie kciuków. :tak: Pamiętam, pamiętam... o 11:30 wizyta, ale już zaciśnięte &&&&&&&&&&&&!! oj, to za 5 minutek

LILU może smoczek o szerszej podstawie?
Martynka to cycusiowa dziewczynka i może szersza posdtawa+ smoczek o najwolniejszym przepływie...? U nas pomogło podawanie butelki przez tatusia.
Ja mam pomarańczowe bodziaki na 80 i 86. Jaki rozmiar potrzebujesz?

MONIA cześć :biggrin2: a Twoja niunia może przechodzi przez osławiony lęk separacyjny, co? Za mało danych. Pisz jak zachowuje się za dnia z Tobą, mężem, być może rówieśnikami....itp. Poradzimy coś :biggrin2:

PAULINKO proszę synową moją w czólko ucałować :tak: Pierworodnego Twego uściskać od cioci! :-) Czy Ty musisz mnie na ziemię sprowadzać?? E domku TEŻ będzie przesypiał całe noce i już! z przytupem :-D

MARY pamiętam o kciukaskach jutro o 10 :tak:

ASIONKU pięknie wyglądasz :tak: a Nat to niezły klusek hehe :*

WIOLU na pewno poradzisz sobie wspaniale :tak:

Obejrzałam te wózki, i mam mieszane uczucia......jak dla mnie zbyt kosmiczne,
jestem jednak tradycjonalistką :)
Zabawki natomiast, bomba! Muszę poszperać po internecie za takimi miękkimi kulami....
a i co jeszcze przyuważyłam?! Nieziemskie buciki na nóżkach jednego z mniejszych modeli :szok:
Muszę je mieć!!!
Buciki były prim sort :cool2::tak:
Nie nadążam dziś ewidentnie... ;-)

boogie nie wiedziałam, że smyk ma sklep internetowy!! :-)
:tak:

reklama
Libby - no muszę...bo mi odlecisz i wtedy co?:-D, trzymam kciuki by Maciuś dał się przestawić;) a twoja synowa śpi już prawie 2 godziny;)) wstała rano o 6 a położyłam ją o 1o-zasnęła przy butelce;))
a jak wczoraj zniknęłam to mała się tak darła-biedna wiła się i krzyczała, usnęła mi później na rękach...

Kocur yyy to byle do soboty-będę mieć gratis zabawkę z endo;))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry