• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja dla dzieci kupuję najlepsze buty....i są to albo Ecco albo Geox'y :zawstydzona/y:
Mam takie zboczenie odkąd w mojej rodzinie z powodu butów u dziecka wystąpiło
płaskostopie.....

BOOGIE hejka! Jak dzionek mija? Dzięki za linka ze Smyka :-) Pierwszy krok do zakupów przez internet zrobiłam- zarejestrowałam się na Allegro. Teraz mam czekać..

PAULA ojej, świetnie jak tak ładnie śpi w dzień. Na moje sokole oko :cool2: dużo, dużo, dużo przytulasków jej trzeba, prawda? :sorry: ale nie ma podwyzszonej tempki?
Mały zaczyna być senny... wsadziłam go do kojca- tam mu najlepiej w tym miejscu. Raczkuje sobie dookoła, rączką pobawi, w końcu położy się na brzuszku i usypia... moje kochanie.......

no Libby dużo przytulasków jej trzeba, i to koniecznie od mamy, u taty się wydziera,a jak zobaczy,że ja pokój opuszczam...temp. nie ma podwyższonej-po południu śmigamy do pani doktor, bo teraz nie ma za bardzo jak...

Maja na razie to jeszcze pełzak, najlepiej na panelach i do tyłu, ale jak się doszkrabi do mnie to próbuje się wspinać po mnie;)

Libby sam usypia:szok: ależ zazdroszczę!!!!!!!!
A u nas nei wiem co jej bo sie budzi i bawić chce... jej najulubieńsze pory dnia to rano (nieludzko wczesnie) i wieczór jak sobie wszyscy leżymy na łózku albo dywanie i ona się turla od jednego do drugiego i całuje i przytula i po drodze jeszcze psiaka zaczepia:)
Ale jak jesteśmy to potrafi też cały wieczór spędzic na podłodze z zabawkami... Więc może i lęk separacyjny a może za dużo spi w dzień.... albo poprostu tak ma że lubi wcześnie wstawać:))

Wy nie straszcie tymi cenami butów, ja proszę!

Paulina a co wam się dzieje bo nei doczytałam?

reklama
przyznam rację Made-na bucikach nie ma za bardzo co oszczędzać-raz że można nóżkę skrzywdzić a dwa- są bardziej trwałe i w sezonie nie trzeba drugich kupywać bo tamte się zużyły

Libby a niedawno ci marudziłam,że nie mogę dojść do ładu z jej spaniem a wystarczyło trochę moje konsekwencji;))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry