• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PAULINKO świetnie musi wyglądać nasza mała elegantka pełzająca do tyłu :-D
młody jak chce gdzieś szybko "podbiec" zapomina która nóżka czy rączka i najczęściej na buźce ląduje

POK pewnie już po wizycie...

Zastanawiam się czy na obiad się załapię? Zapłaciłam, chyba tak...

Śpi mój chłopczyk :sorry:

lecę po herbatkę.

reklama
made no ja Kamilowi kupuję w sumie wysokie Reeboki za ok.200zł - ale kupuję je raz na rok, i to są jedyne buty Kamila - innych nie uznaje. Spodni ma dwie pary od trzech lat - te same. Nie uznaje więcej. Minimalista ;)

Kocurku - ja też nie szaleję z ciuchami, czy zabawkami....ale buty od zawsze
kupowałam najlepsze. Sobie niekoniecznie, ale dzieciom TAK :)))
Wydatek 200,00 zł na sezon wydaje mi się dość rozsądny.....ale powtarzam, to moje
zdanie :)))

Monia ale masz małą sprzątaczkę,przy okazji;)))
a u nas rewolucje brzuszkowe...już sama nie wiem czy źle ją karmię ,czy jaki grzyb-kooopki brzydkie zgniłozielone i wodniste-jakby ze śluzem...poza tym wieczorem zasypia a zaraz się budzi z wielkim krzykiem...

Paulina a cos nowego ostatnio jedliście?

Wikuśka miała takie koopki jak wprowadzałam nowość która jej nie pasowała...
A z krzykiem to się budziła i wstawała na zęby...

monia minimalista z iPhonem haha :-D G mu kupił na zeszłe urodziny :sorry: Teraz w marcu kończy 17 lat i chciałby słuchawki za 4 stówy :eek:

made ee ja tak tylko zareagowałam... Przecież ja ostatnie pieniądze na dzieciaka wydawałam i jadłam sam chleb :-p

Ostatnia edycja:
Monia kłopot w tym,że nowości nowych nie ma za bardzo...a na zęby to krzyczy od 4 mies. -ten krzyk był połączony z napięciem brzuszka i tak jej coś burczało/jeździło-nie wiem może jestem przewrażliwiona,ale Daniel bynajmniej tak nie miał

no to poprawka minimalista ciuchowy:-D też dobrze bo jakbys dodała do tych słuchawek np spodnie za 3 stówy......

Paulina to może zrób jej badanie koopki na bakterie i inne takie... może jakieś świństwo jej sie przypłątało...

reklama
MONIA sam, sam :tak: od maciupkiego. Tylko jak był chory albo miał skoki rozwojowe marudził przy spaniu. Nam pomogła wtedy metoda 3, 5, 7, ale ja nie dawałam mu ryczeć- zresztą on nie płacze tylko mmmmarudzi, mmmmarudzi.
Wiesz co? Jak będę w domu- wyślę Tobie pw z pewnymi pytaniami... na spokojnie :-)

z/w

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry