Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a czy moga cię zwolnic to zalezy od umowy. Nie daj się
:-)
- w sumie nawet staram się nie myśleć o Karoli - tylko co 20-30 min zaglądam na kom czy ktoś nie dzwonił
Psychol ze mnie ale nie nastawiałąm się że w pierwszy dzień zabiorę się za pisanie. 
W głowie mi się zaczyna kręcić i nie ma bata już z dźwiganiem dzisiaj. Zmierzyłam sobie temp i mam 37.5
nie wiem czy to fasolka czy znowu jakaś francowata infekcja ale czuję się osłabiona :-( Tak więc nie zrobię tornada a spokojne sprzątanie i rozłożę sobie na raty z przerwami. W sumie do 15 mam jeszcze trochę czasu a mniej więcej o 15 wrócą moje urwisy bo Marcin Karolę odbiera po pracy. No i muszę pomyśleć nad obiadem dla Marcina i dla mnie bo Karola je w przedszkolu
Jezu jak mi się nie chce sprzątać 
JSORBEK- tak,dokladnie-teraz biore anty bez przerwy na @ a po odstawieniu(3 opakowania mam brac) zaczynamy-ja mam problem z jajnikami-prawy juz"śpi"a w lewym sa nieliczne pecherzyki i niewiadomo czy dojrzeja do pekniecia(owulacji)dlatego tak musze zrobic-teraz usypiam tego 1 jajnika a potem moze laskawie wezmie sie do pracy....tak mam zrobione przy dzieciach tylko bez problemu zaszlam w ta pierwsza ciaze ktora poronilam....