• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocie dokładnie tak! ja nawet teraz wychodzę z tego założenia :-D

Karola daj gryza... 3 dni za mną sernik chodzi:zawstydzona/y:

nic koleżanki, lecę się wykąpać i do łóżeczka, może nawet mąż skończy te swoje gierki i mnie po pleckach podrapie? dobrej nocki:tak:

Kocie ja kilka lat temu robiłam namiętnie a potem przepis przesiałam a inne z neta nie były dokładnie jak tamten...teraz robię z nowego przepisu i nie mogę przestać go jeść:) Najczęściej po tym cieście moje jelita odmawiają współpracy ale co tam...chwilę poboli i przestanie...
Tak to cukier się skrapla:)

Rurka łapaj ale za chwilę, niech ostygnie:)

koleżanki moje drogie proszę o pomoc :sorry:

mój kuzyn z USA prosi mnie o listę gadżetów, które chciałabym dla Remka, pomożecie??? :-p

carola Musi być wspaniaały..! A dlaczego układ trawienny się buntuje..? Nietolerancja jakaś??

boogie TY SIĘ NAS PYTASZ?????????????? :-D:-D:-D No chyba, że caroli albo jos albo może pauli lub lili... no dobra jeszcze made jest szperaczem... w sumie wiola też... to tylko JA nie ...?????? :eek:

Ostatnia edycja:
Ooooooooooo:)))
A co ma poeta na myśli mówiąc gadżety? Zabawki?

P.S. Kocie ciacho w miarę szybkie i proste:)

No mój zespół jelita drażliwego...mleko,budyń,kilo twarogu.... auć...

Kocurku - dziękuję :* Pokoik w remoncie.....trzeba było jedną ze ścian skrobać
do gołego tynku....bo farba odpadała :szok: Zima była taka wilgotna, blok nieocieplany,
na "efekty" nie trzeba było długo czekać :eek: Na szczęście w tym roku będą ocieplać...
Jestem padnięta....ale herbaty się jeszcze napiję :)

Bogusiu - dziękuję :* Wybacz, że nie odpisałam....ale czas nie pozwalał....;)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry