• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:tak: zabawki, nie są nowe, ale tam ludzie kupują na potęgę, a potem za grosze sprzedają, albo oddają :sorry::sorry: i on chce zrobić paczkę :-)

reklama
Łojeju... a ja by sobie zażyczyła drewniane zabawki - na przykład pięć kilometrów torów z mostkami, budynkami i mnóstwem ciuchć i wagoników :rofl2: Z Kamilem układaliśmy całymi dniami :sorry::sorry::sorry:

Mam zieloną herbatę :) Jeszcze prysznic i mycie głowy plus suszenie :/

I WOLNOŚĆ !

Ostatnia edycja:
Remi...!!! Prawie LIVE !!!

Jak wspaniale kombinuje rączkami
:sorry::sorry::sorry::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) !!!!!!!!!!!!!!!!
Ja chcę więcej.................................... :***

produkcja pelna para :)))
przeczytalam wszystko , ale wszystkim nie odpisze :rofl2:

No dobra. Trzeba mi asionka, ale nie żeby był taki piękny, szczupły, czarny :rofl2: i we wspaniałych okolicznościach przyrody i pogody :-p Z prześlicznym synkiem, jakby tego wszystkiego było mało.... :sorry::-D

Kocie i to piszesz ty :szok: z tymi oczami i ustami i figura ?????????? , ze juz o Olence nie wspomne :-D

loooo matkoooo :-D niezle sie usmialam hehe , pewnie prowokacja jakas ..

a ja napilam sie coli i mnie mdli a poza tym kregoslup mnie napinadala ... czuje sie do dup....a w ogole jak ide siusiu to czuje takie parcie jakby maluch chcial juz wyjsc:-/z Iwa nie mialam takich cudow
na wszelki wypadek zycze wam kochane moje milego sobotniego wieczoru i milej niedzieli. nie wiem czy sie jeszcze pojawie

Wiola trzymaj sie !! moj jak mi zaczal na dole przy pecherzu gmerac to myslalam , ze nie wyrobie :crazy:

Śpi... mam wolne ręce.. to takie... dziwne :eek:
Odłożyłam ją do łóżeczka, które wstawiliśmy do sypialni. Łóżeczko stoi jakieś 2.5 metra ode mnie. No i za daleko, źle mi.. :sorry:
Bo wózeczek był zawsze tuż przy łóżku... eehhhh

:-p

ja lozeczko przystawiam na noc do lozka hehe , tez mi tak dziko bylo , ze Nat tak dalekooooo :-D wariatka ze mnie :rofl2:

Karola masz jeszcze tego ciasta ?? jezu siedze od 2 h i zre , bo jedzeniem tego nazwac nie mozna ...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry