just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
zabawki, nie są nowe, ale tam ludzie kupują na potęgę, a potem za grosze sprzedają, albo oddają 
i on chce zrobić paczkę :-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zabawki, nie są nowe, ale tam ludzie kupują na potęgę, a potem za grosze sprzedają, albo oddają 
i on chce zrobić paczkę :-)
Z Kamilem układaliśmy całymi dniami 

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) !!!!!!!!!!!!!!!!
No dobra. Trzeba mi asionka, ale nie żeby był taki piękny, szczupły, czarnyi we wspaniałych okolicznościach przyrody i pogody
Z prześlicznym synkiem, jakby tego wszystkiego było mało....
![]()
z tymi oczami i ustami i figura ?????????? , ze juz o Olence nie wspomne 
niezle sie usmialam hehe , pewnie prowokacja jakas ..a ja napilam sie coli i mnie mdli a poza tym kregoslup mnie napinadala ... czuje sie do dup....a w ogole jak ide siusiu to czuje takie parcie jakby maluch chcial juz wyjsc:-/z Iwa nie mialam takich cudow
na wszelki wypadek zycze wam kochane moje milego sobotniego wieczoru i milej niedzieli. nie wiem czy sie jeszcze pojawie

Śpi... mam wolne ręce.. to takie... dziwne
Odłożyłam ją do łóżeczka, które wstawiliśmy do sypialni. Łóżeczko stoi jakieś 2.5 metra ode mnie. No i za daleko, źle mi..![]()
Bo wózeczek był zawsze tuż przy łóżku... eehhhh
![]()
wariatka ze mnie