• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
sol e no co Ty :eek: Ja się właśnie ucieszyłam :-) Bo to była moja ulubiona kotka - całą pracę magisterską ze mną napisała, od maleńkości przeze mnie jak dziecko chowana - kilkakrotne wstawanie w nocy na karmienie itp. :-D Dostałam ją od uczennicy, niestety dane jej było tylko 9 miesięcy, a była NAJ NAJ :sorry:

Dzień dobry :))

942301240842058.jpg

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!

My z Mią na nogach od 7.30, a tatuś dosypia, bo wstawał do córci w nocy na karmienia i jak zapipczała. ;-) Wciągam drugą kawkę, a Mia ma pierwszą drzemkę. Wreszcie jakaś do zycia jestem, bo wczoraj po egzaminie padłam dosłownie, chyba tak fizycznie stres ze mnie wyłaził... :eek:
Dziś o 15 śmigamy do znajomych na proszony obiad. :-D Będzie nas 3 pary z małymi dziećmi. :-)

A co u Was?

A ja obejrzałam już wczoraj i jestem bardzo szczęśliwa :-):-):-)

Kleik zjedzony, mała wylansowana niedzielnie, a ja melduję się z drugą latte :cool2:

Ostatnia edycja:
Mary, Karolla :happy: cześć!

u nas spokój... chwilowy odpoczynek :sorry: Remi ma drzemkę, ja już po śniadaniu, sączę zieloną herbę... chillout... jeszcze tylko brakuje mi muzyki :rolleyes2: do pełni szczęścia :zawstydzona/y:

a jak tam u Was?

Mary czekam na nowe fotki Mii ;-) jest tak pociesznym Szkrabikiem :sorry: moja mama nie może się napatrzeć, sama mnie ostatnio pytała czy są Wasze nowe zdjęcia :tak: bo na FB jej pokazałam :happy:

OoO! jest i nasz :rofl2: Kocurek

reklama
Mary czekam na nowe fotki Mii ;-) jest tak pociesznym Szkrabikiem :sorry: moja mama nie może się napatrzeć, sama mnie ostatnio pytała czy są Wasze nowe zdjęcia :tak: bo na FB jej pokazałam :happy:

Just - ojeju, naprawdę??? :-):-):-) Ale mi się miło zrobiło! :happy: M. mi mówi, że ja wrzucam masakryczne ilości fotek Mii na FB! :laugh2::shocked2::-p:zawstydzona/y: Ale kurczę, jak tu się nie pochwalić, jak ona takie minki strzela! :laugh2::laugh2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry