• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Oj ja Cię doskonale rozumiem Mary :tak: jednak mocno staram się ograniczać :-p

Kocurze - a widzisz, ja nie mogę! :zawstydzona/y: Łapki mnie świerzbią, jak pstryknę nowe foty Mii. A już jak jest jakaś śmieszna, to nie ma zmiłuj!... :laugh2:

Carolineee
- no, powiedzmy, ze są tacy, co wrzucają jeszcze więcej zdjęć swoich dzieci. Chyba mieszczę się w przyzwoitej normie. :laugh2: A ta pościel - cudo! :shocked2::zawstydzona/y::tak: Jak tam sernik? Była rosa czy beza? :-)

Mademoiselle - hej! :-) Jak nocka?

A ja coś chyba przegapiłam wczoraj! :zawstydzona/y:

Taką oto krowę na biegunach/kółkach zażyczyłam sobie jako prezent dla Mii od mojej siostry:

teddykompaniet_diinglisar_gungdjur_kossa-14919987-frntl.jpg

:laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
Mary :-) Kochana.....palce mi się tak pociły, ale....nie myłam :-p Kciuki zacisnęłam
i trzymałam :))) Nie ma możliwości żeby Ci nie poszło :-) Będzie po naszemu piątka z plusem :tak:
A nocka....Właśnie! REWELACYJNIE :)))) Karmiliśmy się o 24:30; 3;30 i......6:30 :szok:
już zapomniałam, że czyczki mogą być tak pełne ...hehe mleka :-):-):-)))))

Mary :-) Kochana.....palce mi się tak pociły, ale....nie myłam :-p Kciuki zacisnęłam
i trzymałam :))) Nie ma możliwości żeby Ci nie poszło :-) Będzie po naszemu piątka z plusem :tak:
A nocka....Właśnie! REWELACYJNIE :)))) Karmiliśmy się o 24:30; 3;30 i......6:30 :szok:
już zapomniałam, że czyczki mogą być tak pełne ...hehe mleka :-):-):-)))))

Mademoiselle - no, dziękuję, kochana! :-) Teraz max. 5 tyg. oczekiwania na wynik - tak już zaupełnie na marginesie: 5 tyg. oczekiwania na wynik USTNEGO?!?!?! :crazy: W każdym razie gadałam o imigrantach i ich stosunku do pracy, ale ja mam dość kontrowersyjne zdanie na akurat ten temat, wiec może mnie z hukiem obleją... :zawstydzona/y::zawstydzona/y: A nocka super! :-) U nas też jest podobnie: mała zasypia między 18 a 19, potem prawie co do minuty o 23.30 jedzonko, a potem ok. 4, no i ok. 7.30-8 śniadanko. :-) Tak to się nawet czasem wyspać można, jak za dużo nie pipczy! :tak:

No, i wszystkim Wam bardzo dziękuję za kciuki!!! :-*

reklama
Just - ojeju, naprawdę??? :-):-):-) Ale mi się miło zrobiło! :happy: M. mi mówi, że ja wrzucam masakryczne ilości fotek Mii na FB! :laugh2::shocked2::-p:zawstydzona/y: Ale kurczę, jak tu się nie pochwalić, jak ona takie minki strzela! :laugh2::laugh2:
:tak::tak::tak:
:-p mnie długo nie musisz namawiać :laugh2:
Kocur edytował posta ;-)

Oj ja Cię doskonale rozumiem Mary :tak: jednak mocno staram się ograniczać :-p
KOcie Oleńki nam żałować???? :eek: Oj ne dobly Koculek, ne dobly... :no::rofl2:

Karolla ta mi się najbardziej podoba Pościele | Pościele do łóżeczek | Muzpony

Made :zawstydzona/y: dziękuję, Kochana tu się nie pali, nie piekarnia :tak:;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry