• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary - a może właśnie docenią....Odwagę! ;-)))) W końcu przedmiotem oceny jest znajomość
języka, a nie części merytorycznej :-p:-))))) Będzie dobrze :)

Kocurku :szok: jak to Bogusia kawy nie pije? A czemu tak? :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Mary - a może właśnie docenią....Odwagę! ;-)))) W końcu przedmiotem oceny jest znajomość
języka, a nie części merytorycznej :-p:-))))) Będzie dobrze :)

Mademoiselle - tym się pocieszam... :zawstydzona/y: Ale to już za mną, teraz czekam na wynik i już. :-) Dziękuję ślicznie za miłe słowa!

Tymczasem się oddalę, życząc Wam miłej niedzieli. Zmykam się ogarniać, roziwesić pranie, wstawić następne, może zdążę poprasować galoty Mii zanim będziemy jechać do znajomych.
Buziaki dla Was!

jejuś wy nawet w niedzielę nie macie litości..tyle pisać od rana...

Boogie a wiesz,że mi też ta pościel z myszkami się podobała;))

Rurka no fajna torebka;PPP

nasza mała wczoraj od 21.30 do 23 urządziła koncert życzeń-tyle nie krzyczała od momentu kolek...zasnęła w końcu z nami na łóżku, trzymając mnie i M. za ręce...potem położyłam ją do łóżeczka i spała do 3 potem jedzonko i spanie do 7
ale ja tak pięknie nie spałam bo M. jeszcze jechał dziś na uczelnię, a ja się budziłam co chwilę by nie zaspał...

oki ja mam herbatkę zieloną + czerwoną i babeczkę, mogę się dołączyć do kawoszek??

Sol-to były wczoraj takie wzory, ja wiem,że ładniejsze zrobisz;)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry