• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:confused::eek:

:-D:-D:-D:-D

:****

Jakaś nerwowa się robię niebezpiecznie.... :sorry2:

Jeszcze mój ulubiony ORSAY zamiast porządnej zniżki 75% na coś eleganckiego na chrzest to mi przysłał.... ŻYCZENIA :baffled: A niech ich....

Ostatnia edycja:
reklama
hehe :-) mnie też opętało.....i tak mnie czymie od południa :eek: chyba coś zjem....
A kiedy chrzest? My planujemy maj/czerwiec :) Chociaż mój Szanowny najchętniej
by nie chrzcił :eek: ale ja naciskam......

Ostatnia edycja:
BOO ... oj takkkkkkkkkkk....... :sorry2: Remi paczy??

MADE ja się strasznie ociągam z formalnościami, jeszcze nawet nie odwiedziłam naszej parafii :shocked2: U nas odwrotnie- ja bym najchętniej nie chrzciła, a G dopytuje (nie żeby z potrzeby ducha hehe) bo na niego rodzice i rodzina naciskają :-p Moja mama też zapytuje, ale ona wie jaka ja jestem w tych kwestiach i już ze mną nie walczy :sorry2: A tata się mnie oficjalnie boi i zapowiada mi piekło na bank hahahah!!!

O mój boshe !!!! NAJPIĘKNIEJSZE ZDJĘCIE ŚWIATA NA FB !!! :szok::szok::szok:

BOOGIE muuuuuuusisz to pokazać MADE !!!!!

Cudowny!!
Wspaniały!!
Kochany Remi z mamusią !!!!
:rolleyes:

Ostatnia edycja:
Made :* :zawstydzona/y: aż tak Ci się mój głos podoba? ;-) Mogę zostać Twoją zegarynką :-D:-D:-D

Kocurek już nie PACZY, ale pewnie o 4 znów będzie pobudka :dry: tak strasznie mój syn ulubił sobie tą godzinę na śpiewy, płacz itd, że rano aż szczypią mnie powieki z niewyspania :sorry2: zobaczymy jak będzie dzisiaj :tak:

Libby cześć i czołem ;-) jak tam Maciuś?

Zobacz załącznik 445033

reklama
Kocurek - kiedy ja też opory mam, argumentów tak naprawdę żadnych....
jedynie to święty spokój mnie ku temu pcha :)

Bogusiu! I głos, i włos.....i cały Twój los :) Naprawdę :)))
Zdjęcie.......dech zapiera :* Całusy dla najpiękniejszej mamy
i najpiękniejszego synka :-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry