reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No waleczne mam dziewczynki :sorry2: Ale za to wesoło :-D A stolik bardzo polecam - naprawdę fajny i wyraźnie mówią :tak: Ja zapłaciłam 145 zł w sklepie obok mnie - dzisiaj go dojrzałam - w grudniu otworzony :sorry2: Mogłam taniej na necie kupić pewnie ale bym się za długo zastanawiała a tak jeden tel czy mogę ogołocić nasze konto i jazda płatność kartą :cool2: A jaka radość dziewczyn :tak: Dla takich chwil naprawdę warto i dla tych uśmiechów :tak::tak:

Ja to muszę zobaczyć hehe :-D:-D biedna Gessler. Dziś ma true mission impossible :cool2: a jakie epitety leciały w setce:szok::-D

Oj RURECZKO to trzeba męża na nowy namówić... Jak można kobietę w ciąży na takie stresy narażać? :P

SOL dziękuję pięknie za reklamę. Daj znać ile i jaką częstotliwość użytku wytrzyma, ok?

Ostatnia edycja:
MADE Może to śmieszne, ale ja się nie mogę przestawić coś.... :dry: Akurat przy dziecku wygodnie jest mieć wszystko pod ręką, a tu kilometry pokonuję... ale przynajmniej mam trochę ruchu :-p Sporo czasu mi ta adaptacja zajmie jeszcze... Teraz dodatkowo muszę pokonać bramki oddzielające psa od pokoi i salonu :blink:

reklama
MADE Właściwie to "czterema" :-p:-p:-p Dom Zły miałam tyle razy w planach nadrobić.....

Mała śpi... mi kręgosłup i stawy w kolanach zaraz się wykręcą od tej pozycji, w której ją uśpiłam... Teraz jak by tu ją zdjąć z siebie.. hmmmmm

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry