reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek no wstawiłam 3 fotki-w tym jedna naszego goldenka Bono:)

kończe piwko i zmykam spać...
byłam dziś w urzędzie celnym załatwiac papiery bo auto mamy z niemiec to wiecie jak jest w urzędach;/

Kocurek no tak...było u nas kotek Bono ,ale jak Nestusie pochowaliśmy ;( to on na drugi dzień cały czas jej szukał..miałczał,nawoływał...i uciekł...........wiec teraz Bono nazywa się nasz pies bo tak dzieci chcialy..

Ostatnia edycja:
reklama
MAMA ŁOJEJU..... to Bono już ni ma... tamtego Bono znaczy się.... co to w ogrodzie na drzewie wisiał, a Tyś mu fotkę pstryknęła...????? :baffled:

No dobra, nie zamęczam Cię już - papa! Buźka!

CAROLA co się stało?

RURKO śpisz już, ciężaróweczko?

WIOLA pewnie już chrapie, LIL i MONIA na 100% przycinają komara, POCZKA nie było, MARY, ASIONEK I JOS przefrunęły dzisiaj przez bb, ZIZI ma wizytę u endo 15tego.....

aaa mam zgagę a nie mogę mleka pić! co mi może pomóc?

no nie ma Kocurku...mielismy 2 zwierzaki i 20 września Nesta odeszła(uśpiła pani weterynarz )a 22 września Bono uciekł.....
od 29 września mamy goldena-z hodowli był Corso ale dzieci chciały Bono..

Aaaaaa..... MAMA to taka historia.... :sorry2: A ja ostatnio myślałam, że życzenia u Was na wątku tamtemu Bono składałam :blink: Nowy Bono na pewno jest kochany :tak:

MADE haha :-D:-D Młode paczom jeszcze??? :confused:

oj Mamita to wrzesień pechowy u was był, tulam;*

a nowy nabytek wygląda baaardzo przyjaźnie;)

Libby a rennie masz? może migdały??możesz w ogóle coś z tego? a tak w ogóle co jadłaś,że cię chwyciło?;)

reklama
PAULA a kolacyjkę sobie zarzuciłam. dawno nie jadłam czegoś z patelni i zrobiłam sobie ziemniaczki zapiekane z cebulką, gotowane brokuły i fasolkę szparagową. Tłusto i dużo- kcem przytyć troszkę.
Mam tylko migdały. Spróbuję, ale bez przekonania.

SOL nadrobiłaś? Czy córy rozdzielasz ;-):-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry