reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made o to to!!! :tak: ja też dla świętości mojego spokoju zrobiłam, nie mam tak generalnie potrzeby... Jak najszybciej to załatwiłam i z głowy :sorry2:

reklama
Ja to mam takie opory, że córkę chrzciłam jak miała dwa i pół roku.....
Maniek i Zygmuś jeszcze czekają...hmm....straszne to dla mnie. Nienawidzę
tak działać wbrew sobie samej :/

Kamil został ochlapany świętą wodą jak miał miesiąc :sorry2: Ale wówczas to okoliczne społeczeństwo rządziło mną, a nie ja :dry:

MADE jak Ty coś napiszesz.... to tak ciepło i pięknie........... eehhhh ... ja się zaczęłam zastanawiać, czy nie za bardzo się zaskorupiłam już :unsure:

No nic... mała chyba wreszcie śpi naprawdę - życzę Wam moje miłe przespanej nocy, czyli maks dwóch pobudek :sorry2:

Ostatnia edycja:
Kocurek hehe :-) bo padnę.....ja mam takie same spostrzeżenia.....czyli,
Ty ciepło i pięknie, a ja chłodno....i.......i wstawiam przez to maksymalnie
dużo tych główek :eek::-)

Kochana, ja Ci życzę tego samego i ciastka pod poduszką :-p:*

Ostatnia edycja:
Wiecie co.. przecież i tak, to My wychowujemy nasze dzieci, chrzest może być tylko symboliczny, nie musi być celebrowany przez Was, niestety znamy realia życia w naszym kraju, mentalność ludzi i okrutność w osądach dzieci, w szkołach, gdzie "rozmawia" się na TE tematy, nasze społeczeństwo jeszcze nie jest gotowe na agnostyków, innowierców, itp :dry::no:

btw... jutro kończy sie umowa mojego internetu, może się okazać, że już sie nie połączę :dry: zobaczymy rano!

REGENERACJI!!! :*

Ostatnia edycja:
O, mamo!... Dzień był u mnie do d***, to na wieczór jeszcze gorzej! Głupie wieści rodzinne... :-(:baffled::baffled: Idę się smutać, aż pewnie nie zasnę, bom taka wkurzona... :-(
Dobrej nocki!
Wlecę jutro!

Mama - ale dawno Cię nie było! Witaj z powrotem!

Libby - i jak, był prezent?

Wybaczcie, nic nie doczytałam, tylko przemknęłam przez kilka stron, ale wena dziś nieobecna...

Dzień dobry! Idziemy właśnie spać, bo już od zbyt dawna nie śpimy, ale postanowiłam się przywitać! :-)

Boogie Wy to dwa słońca jesteście! CUD MIÓD MALINA! PIĘKNA FOTA!

O i Mama się pojawiła :-) Jak miło :-) A fryzurka przepiękna!

Ostatnia edycja:
reklama
hej:)
A ja dziś nieprzyzwoicie wyspana:)) i od razu dzień piękniejszy!!! Małe usnęło 0 19.15, przebudziło się 2 razy i wstało o 5:)))) Tak pięknie to już dawno nie było:):):):)

Ja się tylko przywitam bo fura roboty mnie dziś czeka:baffled::shocked2:
mam nadzieję że uda mi się jeszcze zajrzeć dziś w przerwach....
Jeśli nie to
Miłego dnia:))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry