reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MONIA ja właśnie tego życzyłam Wam na noc! Sprawdzilo się chociaż u Ciebie... Super!! :-)
Miłej pracy :tak:

LILI trzeba było głośno wołać :-p bo u nas nie dość, że pobudki co godzinę, to nie śpimy od yyy... 3-4 ???? :szok: Jakieś tam drzemki trzy po kwadransie potem może były. ale co z tego :sorry2: CO TO SIĘ DZIEJE JA SIĘ PYTAM ..... :eek:
OGROMNY BUZIAK ZA MMSKA !!!

reklama
Ano sprawdziło sprawdziło:)
Tyle dobroci to ja dawno nie miałam:))
Próbuje was nadrobić ale marnie mi idzie - ciągle mi praca przeszkadza:angry: więc będę na bieżąco, chyba że mnie znowu zarzucą robotą jak wczoraj....

witam ;))
mam nadzieję ,że fajne babeczki pospały:))
choć widze ,że Kocurkowa Ola coś strajkuje...

Monia 120 lat!!!! witaj kochana ;))

lecimy do urzędu skarbowego płacić podatek....na samą myśl o korkach piątkowych jest mi słabo ,ale cóż...a panie w urzędzie na pewno bedą bardzo miłe i pomocne w piatek kiedy to już o weekendzie myślą a my tu bezczelnie przyjdziemy psuć tą sielanką;/

smacznej kawki..:)

nie Kocurku bo trzeba złozyc deklaracje a na niej podpisy..trzeba dostarczyc ksero dokumentów auta ,ale oryginały do wglądu itakie tam;/
wiesz tak żeby ułatwić życie....;/ Tom musiał dzis wole brac bo nie załatwimy tego w 10 minut...

Witam się z kawką!

Jak Wam piątkowy poranek mija?

Monia - widzę, że nocka udana! Super, oby tak dalej! :happy2:

Liluś, Kocur - współczuję ciężkiej nocki - mam nadzieję, ze dziś za to będzie lepiej!

Mama - witaj! Powodzenia w urzędzie!

Mademoiselle - jesteś? Jak nocka? Jak zdrówko?

Jos - czekam na Ciebie! ;-)

U nas OK, Mia spała ładnie, jadła o 23 i 2.45, a od 7 już była obudzona, ale leżała sobie i gadała z rączkami. :-):-):-) Taka jestem szczęśliwa, jak wchodzę do mojej córuni do pokoju, a ona mnie wita szerokim uśmiechem! :-) Kochana moja!

Ostatnia edycja:
dzien dobry
kogo moje oczy widza z samego rana? MAMITA witaj kochana:-)
Kocurku wspolczuje nocki
Monia za to tobie gratuluje pieknie przespanej nocki

Iwa wlasnie wstala, ja najpierw postanowilam was doczytac a potem sie przywitac i zajelo mi to 30 min, ale naskrobalyscie dziewczyny.

Sol stoliczek piekny
Paulina torebka bardzo mi sie podoba i tak mysle ze w sumie bardzo by mi sie taka przydala
Libby gratuluje pierwszej wyplaty
buziaczki dla wszystkich

Mary a dziekuje , ostatnio Iwa ma dobry okres i ladnie spi od 21/21,30 do 8/8.30 wiec jak dla mnie to super.dzis dwa razy krzyczala przez sen na tate ze jej bajki wylaczyl:-).Lukasz tez przez sen gada a mala musiala to po nim odziedziczyc.
a jak u was?
wlasnie doczytalam posta wyzej.
super ze nocka udana:-)

lil kochana obys odespla troche

reklama
Mary a dziekuje , ostatnio Iwa ma dobry okres i ladnie spi od 21/21,30 do 8/8.30 wiec jak dla mnie to super.dzis dwa razy krzyczala przez sen na tate ze jej bajki wylaczyl:-).Lukasz tez przez sen gada a mala musiala to po nim odziedziczyc.
a jak u was?

Wiola - no to rewelacja! Oby już tak zostało! :happy2: U nas nocka też bardzo OK, Mia ładnie spała, a jak wspomniałam, rano gadu gadu z rączkami! :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry