• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary hahahaaa :-) i też Ci kontrolowały ilość godzin nieobecnych ? :-):-):-)))))

No, i to jak! :-D Ale mnie wyjątkowo sporo nie było w szkole, bo trenowałam sporty walki, jeździłam na zawody, zdarzyła mi się nawet fizykoterapia na problemy sportowe, która trwała kilka tygodni. Więc miały wredne babiszcza temat do plot. :-D

reklama
a ja się dobrze uczyłam i nie chciałam na wagary chodzić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

witam, dzień dobry;))

Karola ja już spłukałam farbę, teraz się suszymy, potem może prostownicą pociągnę włosy;))) i może może się pokaże;)) dziś impreza imieninowa mojej mam więc trzeba się pokazać i ile pysznego jedzonka będzie mniam,mniam;)))

ogłoszenie z serii kupię/ przygarnę;)) czy ktoś posiada buciki/trzewiczki rozmiar 20 lub wkładka 12,5 dla dziewczynki najlepiej firmy elefanten, bartek, geox, clarks, mazurek, mrugała????

pozdrawiam wszystkie i miłego dzionka;))

Paula ja zaraz zmywam ale się boję:) Też mam małą imprezkę, urodziny Niny kuzynki.

Paczaj, paczaj...koleżankom jak kawki nie postawisz na stół to zaraz znikają...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehe Karola bo ty poszłaś nieźle z kolorkiem;))) ja na mój ciemny blond narzuciłam blond z garniera, zobaczymy, chociaż kusiła mnie jedna rudawa farba z syosa;))

Ok, kolor jest jaki jest...jak się wysuszę i pomaluję to chyba przeżyję jakoś...tylko kilka dni, muszę to przefarbować chyba....

reklama
carola pokaz sie . kobieto lysa bedziesz jak znowu pomalujesz wlosy...:sorry2:
carola a jakie to kolor z tego sayosa ? bo ja teraz tez na rude choruje

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry