• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SOL nie zazdrość nie zazdrość - moi znajomi mają po 30 - z pracy i ze szkół, a w większości bezdzietni - podróżują sobie, wyjścia po klubach, tak im dobrze - ja nie mogę się wkomponować niestety ... merytorycznie też :sorry: A na studniówce nie byłam - brzuch balon :-p

reklama
Matko pszenajświentsza............ G pisze, że leży w basenie..........:szok::szok::szok::szok: :dry::dry::dry::dry::dry:
A ja tu taki sajgon mam....... wybaczam mu tylko dlatego, że - jak twierdzi - popłakał się myśląc o nas :sorry: Widzę mięknie coś na starość..... to bardzo dobrze :-p

Karola - ja na studniówkę nie poszłam - nie miałam z kim w nowej klasie (zmiana szkoły po kłótni z nauczycielką polskiego) a do tego miałam łeb w bandażach po zabiegu. W podstawówce byłam córką nauczycielki od historii - tak moja matka mnie uczyła- więcej chyba pisać nie muszę :dry:. W liceum najpierw obrywałam za dobre oceny a potem za złe a w nowej klasie nigdy się nie odnalazłam chociaż z nimi częściej rozmawiam niż w klasą z którą 3 lata przeżyłam :no: Jacys normalniejsi tam ludzie byli. Tak więc ja przez całe 12 lat nauki byłam wyrzutkiem plus na studium farmaceutycznym też obrywałam przez 2 lata za dobre oceny i też sobie zaskarbiłam "przyjaźń" jednej nauczycielki bo jej zwróciłam uwagę że błąd zrobiła - i na co mi to było??? tak więc 14 lat koszmaru skończyło mi się na studiach - ponad 200 chłopa, ja i jedna dziewczyna (przyszła na studia za chłopakiem i z nim) więc wreszcie miałam spokój od głupich dziewuch :-p Oj te 3.5 roku to była dla mnie idylla :tak: i stąd mam najwięcej kontaktów :tak: bo chłopaki pozakładali rodziny i choć rzadko się widujemy to przynajmniej mamy o czym pogadać :-p

reklama
Kocie nie wpuszczaj:)))
Farba na głowie...kolor...jakby to powiedzieć....płomienno pomarańczowy:szok:
Ciekawe jak odrosty załapią bo były białe... Oj coś czuję, że namodziłam:(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry