• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MADE edytowałam posta, chciałam się pochwalić :-p

Nieeeeeeee.......... stanowczo nie jesteś taka jak G - nie tolerowałabyś go na 100% hahahahaha!!!

Jego trzeba poznać, bo z zewnątrz jest.....yyyyyy trudny - szczególnie dla swoich najbliższych, których najbardziej kocha :sorry2::sorry2::sorry2:
A MADE nie jest taka....... prawda.....?? :eek:

Ostatnia edycja:
WIOLU mi ten pierwszy - uwielbiam białe :-) tylko, czy on aby nie zniszczony za bardzo, bo cena nieziemska! Nie wygląda na zużyty :confused:

A Bilon szczeka.... sąsiad już po działce łazi, na pewno komentuje z żoną.......

kocie zaraz go obadam, bo ja tak na szybko sobie wyszukalam te ktore by mi sie podobaly i nie czytalam opisow:-p
made myslisz ze duze? ze w rozmiarze 56 szukac? boje sie ze jak ubiore jakies spiochy od kombinezon to ciasno bedzie maluchowi.
zdecydowanie latwiej ubiera sie jesienne dzieci:-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry