reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary nie taki diabeł straszny z tym gotowaniem, mówię ci;))) musiałabyś mieć tylko dostęp do w miarę dobrych warzyw i mięska... ja też się bałam tego a się rozkręciłam;)))

kurczak listonosza niet, chciałam licytować jedną kurtkę dla siebie na allegro na wiosnę ale kobieta dalej mi wymiarów nie napisała, a nie wiem czy w ogóle by była dobra a aukcja do 13, kupywać w ciemno czy jak???

reklama
Kurcze Paulinka a co jest nie tak z GERBEREM? Bo ja tylko gerbera kupuję....myślałam, że najlepszy jest....A Martynka wciąż kaszle i ma chrypkę - ale jest radosna. Tylko siedzę z nią w domku i oczywiście kłopot ze spaniem jest. Od 5 panna nie śpi - a wiem, że jest zmęczona....A Ty zdradzisz co i jak wieczorkiem? :-p

Boogie zazdroszczę słonka, bo u nas z kolei chmurki dziś. Mordeczka podana

Mary fajnie masz, że mała Ci zasnęła...sama zasnęła?

Paulinka a pokaż tę kurtkę to Ci doradzimy czy w ciemno kupować :-p Jaki rozmiar Ci potrzebny?

Cześć:)

Paulina jak będziesz oduczac nocnego jedzenia? jak Ci się uda to poprosze o rady:) moja nie chce a ja nie mam siły za bardzo...
Jak chodzicie po mieszkaniu? Pod paszki? Ja właśnie usilnie usiłuję mojej tego nie nauczyc bo kręgosłup i tak mi siada...

Mary racja z tym jabłkiem... ale poszukaj słoiczków innych firm może będzie jabłko albo marcheweczka... nam gruszka nie poszła w 6 miesiącu nawet.... teraz dopiero jak skończyła 8 to je...

cAROLA Współczuje choróbsk....

A tak wogle to cześć:) dopiero mam czas... a i to pewnie nie długo...

Lil no widzisz nie każdemu dziecku gerber podchodzi-ja mam małą awersję do niego-dla nas najlepsza bobovita, może dlatego że to koncern nutricia, który robi też bebilon i bebiko nasze, wiesz, co w rodzinie to nie zginie;)))
a co do zdradzenia mojego rozrabiania, to jak nie dziś to jutro na pewno się wszystko okaże i ci wszystko powiem;)))

Monia my chodzimy z Mają za rączki, za cholerkę nie chce pod paszki;)))a z nocnym jedzeniem to zobaczymy jak pójdzie-ale wiesz,że nasze małe są już w tym wieku,że nie powinny, choć teoria swoje a praktyka swoje-chcę od dziś dawać jej mleko z butli z kaszką i stopniowo zmniejszać ilość podawanego jedzonka w nocy, a potem jak dalej będzie się budzić to podawać wodę do picia...choć jest ryzyko że będzie się budzić przez to prędzej rano np. 5-6 jak to Danio robił

Ostatnia edycja:
Monia witaj!

Paulinka oj budujesz napięcie :-p A kurtki jak nie pokażesz to licytuj jak tanio, a jak drogo to nie licytuj :-p Ale Ci doradziłam co? :-p

A co do BOBOVITA to mi coś tam w składzie nie pasowało - za dużo dodatków jakiś niezrozumiałych dla mnie. Ale też planuję więcej gotować niż słoiczków kupować. Tylko na razie te nowalijki to mnie zniechęcają...albo stare marchewki i pryskane jabłka...

Lil cześć:)
Moja mała niektóre deserki tylko z bobovity a niektóre tylko z gerbera (jagody np) i obiadki mięsne tylko z gerbera:)

Paulina ja od kilku dni daje kaszkę na moim mleku na noc. O 18 kasza o 19 poprawiamy cycem... ale jak narazie dalej sie budzi po 3 razy... wody nie tknie bo się rozbudza... dziś spróbuje ją utulić na rękach zamiast brac do cyca...
To pięknei że się za ręce prowadzacie:)) To faktycznie silna:)) Moja wczoraj staneła pod paszki tak ładnie:) Ale za chiny nie chce siedzieć i trochę zaczyna mnie to martwić....

Libby hej:)

reklama
Mam podobną kurtkę z Tchibo:)
Ja tam nigdy nie patrzę na wymiary, no chyba, że butów:)

Monia, no hit dnia pod linkiem;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry