E
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a może jak Martynka się zdrzemnie, to Ty z nią??aaaa czy ktoras z kolezanek francuskojezycznych/zamieszkalych w kraju frankofonskim moze mi powiedziec jak po francusku sa wyjmowane szczebelki w lozeczku? nie chodzi mi o zdejmowany bok lozeczka tylko wyjmowane 2-3 szczebelki. z gory dzieki!!!
e przepraszam... czy ja mogę wylać smutek??? tak??? (hmmm ciekawy monolog) no to wylewam...smutno mi, bo... Bo mi smutno..(( tak bez powodu, a może z powodem?!? no i weź się dogadaj jak człowiek z człowiekiem ://smutno mi, pewnie jutro to przeczytacie i dobre słowo każda z Was powie... ale mnie teraz jest źle, żadna z Was mnie nie przytuli... Ale to nawet tutaj w tym mieście ciemnoty nikt by mnie teraz nie przytulił, bo nie ma komu, taka jestem okropna... Niby fajna, czasem nawet błysnę yntelygencją, ale taka rozbabrana, czasem leniwa, mało rozgarnięta... No mam co sama wyhodowałam, na własnej krwawicy, sama sobie :-( nic, spać idę... przepraszam Was, bardzo przepraszam, mam nadzieję, że nie powtórzy się.... idę Zenu poszukać, albo niech Zen odszuka mnie
(((
Mam szpital w domu. Myślałam, że ze mną źle ale mojego ślubnego rozłożyło tak, że chodzić nie może.
Witam się z kawką nr 3!...
U mnie już jakby lepiej, w każdym razie nie tak źle jak wczoraj i przedwczoraj.
Moja córunia mnie zaskoczyła dziś w nocy!Zasnęła o 19, potem nie obudziła się o 23.30, tylko o 0.30, no, a potem dopiero o 5!!! :-) Mam nadzieje, że powoli przestawia się na 1 karmienie w nocy! :-)
Co u Was?
Musze położyć mojego robaczka i wówczas zasiąde do nadrabiania.

Dlatego nawet nie pytaj, tylko pisz od razu, jak Cię coś trapi!
Ehhh... Jak tam Twoja ślicznotka? :-)

Czy to w ogóle da się jakoś "naprawić"???