Hej
RURECZKO przykro mi bardzo

oby mama szybko wróciła do zdrowia! Bardzo dużo ludzi żyje dalej normalnie, pewnie tylko będzie musiała bardziej na siebie uważać no i pewnie proszki brać. \
A jak Ty się czujesz?
ASIONEK gratki ząbka

)
OBEJRZAŁAM WSZYSTKIE (no prawie, bo na Pauli maleństwa sie nei załapałam) ZDJĘCIA I POWIEM ZBIOROWO (bo oczywiście nie pamiętam co komu) DZIECIAKI SĄ PRZECUDNE!!!!!
Ja dziś tylko na chwilę bo wybywamy zaraz

Mężówe imieniny dziś i zamiast robić kolejną imprezę rodzinną postanowiłąm zrobić coś dla nas! Więc wybywamy do spa na masaże

) potem kino i restauracja

)
A tak wogóle TO JAK TAM NOCKI????
My nie śpimy od 4.50... ale to w sumie dobrze bo za chwilę zmiana czasu to będzie 5.50 a ja ciągle chcę żeby mała wstawała ze mną do pracy i widziała jak wychodze z domu więc narazie przecierpię

Nocka taka sobie

Coś jej nie pasowało i się budziła z 8 razy

A co do siostry to mąż znalazł wczoraj super film o dzieciach które wyszły z autyzmu i o tym jak to zrobiły. Optymistycznie tak. WIadomo że nie wszystkie dzieci da się uleczyć ale u Rafałka jeśli już to raczej lekka postać jest z tego co się zorientowałam. Tylko ze moja siostra nie należy do ludzi którzy potrafią poświęcić wszystko dziecku, ma 3 synków i wszystkich podrzuca gdzie się da... najstarszego to chowali wszyscy dookoła na czele z moją mamą. Będzie musiałą więc przewartościować swoje życie i wreszcie je poukąłdać bo Rafał potrzebuje stabilizacji i spokoju a u nich w domu to ostatnia rzecz.... Zobaczymy... jak już się otrząśnie to z nią pogadam....
Miłego dnia

)
A to Wikuśka dziś