• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocie jestem pod wrażeniem:)

Rureczko...współczuję:-(. Czy wszystko z Nią w porządku?????? Biedna Ty, teraz takie stresy Ci najmniej potrzebne....

Ja pakuję nas na jutro....

Witam witam :-)

U nas też MADEgaskar ;-)

Rurka bardzo mi przykro :-( Jak się mama teraz czuje??

Kurdę, ale dodoopny dzień dzisiaj coś, oboje z G. zmarnowani jesteśmy strasznie :dry:

Tak sie wczoraj zdenerwowała tą wizyta w gdańsku, że ją w nocy rozbolało serce. Nie obudziła nas. Rano poszła z bólem do pracy i tam jak się nasilił wzieli ją na ekg i wyszło, że zawał. Leży teraz pod ekg, ma podłączoną pompę, dostaje leki i musimy czekać. W poniedziałek zrobią koronografie. Nie czuje się najlepiej :(

Ostatnia edycja:
Asionek - gratuluję drugiego zębiska :-D))) Zdjęcia poproszę :-p
(

a dziekujemy :)
kurcze tylko jak te fotki zrobic ?? :))) maly nawet mi nie pozwala tam zajrzec za bardzo , bo zaraz zaciska usteczka hehe
slicznosci te twoje dzieci !! a Borysek ma cudny kubraczek i czapka rewelka :)))

Asionku gratuluję drugiego ząbka! Kurcze ja się ciągle boję tych pierwszych ząbków, a u Ciebie już po krzyku :-)

dziekuje w imieniu Nata :)
a ty sie nic nie boj !! ja tez sie balam i niepotrzebnie :) poszlo bez placzu , marudzenia , no zero objawow , tylko slina do pasa hehe
wam tez tego zycze !!

Tak to wyglądało :-) Zobacz załącznik 447649Zobacz załącznik 447650Zobacz załącznik 447651

A spacer godzinny był, ale niestety u mamy na rękach :sorry2: Potem tak ją wymęczyłam zabawami na dworze, że dostała cyca i spała na tym leżaku prawie dwie godziny :-):-) A ja czytałam książkę z kawką... Ostatni raz czytałam 3 miesiące temu :sorry2:

LILU spokojniejsza po spaniu zdecydowanie NIE :-p Zęby.......:dry:

jaaaa ale zasnela :))) no to masz juz patent na spanie malej :))) slicznosci jest i tak slodko sobie chrapie :)))

Wybaczcie, że tak zniknęłam na cały dzień. Moja mama miała zawał :-(

kurcze Rureczka przykro mi :((( mam nadzieje , ze z mama juz jest lepiej !!!! trzymaj sie !!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry