• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczynki ja uciekam jestem padnieta to raz a po drugie te nudności bleee :):) milusiego dzionka wam życze zajrze może wieczorkiem jak sie lepiej poczuje :):)

reklama
Sol, mi też się marzy dłuższy welon i już takowy znalazłam na allegro. I jak się sprawuje pojemnik na pampersiory? Słodka ta Twoja Karola :-):-):-)
Szczęśliwa przeczytaj to co napisałam parę postów wyżej... moje doświadczenia z ginkami :-)

pysia - pojemnik super - nic nie pachnie :tak: A ja chciałam welon pasujący do kiecki więc skoro znaleźć nie mogłam sama uszyłam :-D A Karola niedawno wstała i szaleje po domu :-D Ma 36,7 w uszku więc chyba jestem mądrzejsza od lekarza w tym przypadku :-D Bo katarek maluteńki i nie kaszle wcale :-D Za to dorwała się do babeczek :-D

Pysia sliczna bedziesz miala suknie:-) a co do welonu to w sam raz bedzie pasowal taki troszke dluzszy mi osobisbie nie podobaja sie krotkie.
Sol swietna ta twoja mala i jaki szczeru usmiech to widze ze bylas zdesperowana i mialas duzo cierpliwosci jezali sam uszylas ten welon bo jak by nie bylo to troszke sie nad tym napracowalas:-)

Szczesliwa to naprawde zaufany lekarz ci sie trafil dpbrze ze tak osobiscie podchodzi do kazdej pacjetki a wiec teraz juz wiesz ze jestes pod dobra opieka:-) i jeszcze troszke i bedziesz sie nam chwalilka pierwszym zdjeciem swojej fasolki:-)
Marylka to smieszny ten twoj Kamil hehe usmialam sie jak to przeczytalam:-) no ale pod jednym wzgledem ma racje pomalu trzeba sie przyzwyczajac:-)
no on zawsze coś durnego wymysli ale przynajmniej mam śmiesznie :):) tu nie moge zaprzeczyć :):)

Marylka, no mam nadzieję, że będzie to jedno do drugiego pasowac. Eh... ale mam problem :-) a odnośnie tego, żeby przekazac Mężulkowi, że jestem w ciąży to ja z tych niecierpliwych bardzo jestem i myslę, że obędzie się bez bucików czy coś w tym stylu. Ewentualnie jakby był w pracy, a ja w domu robiąca test i wyszedł pozytywny to bym pewnie poczekała aż wróci z pracy hy hy, a nie tak przez telefon. Chciałabym zobaczyc jego reakcję na żywo. O :-):-):-)
a jak koszulkę zamierzasz kupic to wybierz tą - Ciążowa koszulka Jeszcze nie jestem ciężarem (1023531960) - Aukcje internetowe Allegro

Sol, bibinka a ciul :-D:-D:-D zamówię ten welon chyba i jeszcze mi butki pozostaną i gitarowo. O zaraz zadzwonię do ślubnego sklepiku, bo w tym tygodniu miała byc nowa dostawa i aż jestem ciekawa co tam, jak tam ...
pasuje pasuje będzie pasować, a i właśnie tę zamówiłam :):):) wiem krejzol jestem ale co ja tez musze go czasem czymś zaskoczyć a tego napewno nie będzie się spodziewał :):)

pysia - ja miałam welon ecru z bordową lamówką i znaleźć takiego nigdzie nie mogłam więc kupiłam tiul, lamówkę i siedziałam dwie noce aż go obszyłam a było co bo to bydle mi tyłka prawie sięgało i z koła był robiony :-D

A to Karola w moim welonie :-D
piękna przyszła panna młoda :):):) kasuj to zdjęcie zanim kawalerzy zobaczą i sie sznurkiem ustawią pod drzwiami :):)

Lila kieca też mi się strasznie podoba ho ho... :-):-):-) Dla mnie welon tez powinien by długi i chyba kupię ten .... łaaaaadny? Napisz, że tak :) i bedzie mial 100cm długości
Sol to fajnie że koniec z nieprzyjemnymi zapachami. A my ostatnio oglądaliśmy wózki na allegro :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a welon chyba będę miec taki Zobacz załącznik 242394

Ladny ladny:-) fajnie wygladaja te krysztalki na dole a nie po calosci bo po calosci to tak za duzo a i dobrze wygladaja te dwie warstwy sliczna panna mloda z ciebie bedzie a co na ramionka bedziedz zakladala jakies bolerko???

reklama
Poddaję się dziś nie nadrobię jestem na 975 stronie. Masakra.

No ale może po trochu się uda, choć kilka stron do tyłu :)

Ja miałam welon długi 2,5 metra, cięty i do tego krótki do połowy pleców.

Sol piękna panna młoda :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry