Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Dziewczynki ja uciekam jestem padnieta to raz a po drugie te nudności bleee 
milusiego dzionka wam życze zajrze może wieczorkiem jak sie lepiej poczuje 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja chciałam welon pasujący do kiecki więc skoro znaleźć nie mogłam sama uszyłam
A Karola niedawno wstała i szaleje po domu
Ma 36,7 w uszku więc chyba jestem mądrzejsza od lekarza w tym przypadku
Bo katarek maluteńki i nie kaszle wcale
Za to dorwała się do babeczek 
no on zawsze coś durnego wymysli ale przynajmniej mam śmiesznieSzczesliwa to naprawde zaufany lekarz ci sie trafil dpbrze ze tak osobiscie podchodzi do kazdej pacjetki a wiec teraz juz wiesz ze jestes pod dobra opieka:-) i jeszcze troszke i bedziesz sie nam chwalilka pierwszym zdjeciem swojej fasolki:-)
Marylka to smieszny ten twoj Kamil hehe usmialam sie jak to przeczytalam:-) no ale pod jednym wzgledem ma racje pomalu trzeba sie przyzwyczajac:-)
pasuje pasuje będzie pasować, a i właśnie tę zamówiłamMarylka, no mam nadzieję, że będzie to jedno do drugiego pasowac. Eh... ale mam problem :-) a odnośnie tego, żeby przekazac Mężulkowi, że jestem w ciąży to ja z tych niecierpliwych bardzo jestem i myslę, że obędzie się bez bucików czy coś w tym stylu. Ewentualnie jakby był w pracy, a ja w domu robiąca test i wyszedł pozytywny to bym pewnie poczekała aż wróci z pracy hy hy, a nie tak przez telefon. Chciałabym zobaczyc jego reakcję na żywo. O :-):-):-)
a jak koszulkę zamierzasz kupic to wybierz tą - Ciążowa koszulka Jeszcze nie jestem ciężarem (1023531960) - Aukcje internetowe Allegro
Sol, bibinka a ciulzamówię ten welon chyba i jeszcze mi butki pozostaną i gitarowo. O zaraz zadzwonię do ślubnego sklepiku, bo w tym tygodniu miała byc nowa dostawa i aż jestem ciekawa co tam, jak tam ...
piękna przyszła panna młodapysia - ja miałam welon ecru z bordową lamówką i znaleźć takiego nigdzie nie mogłam więc kupiłam tiul, lamówkę i siedziałam dwie noce aż go obszyłam a było co bo to bydle mi tyłka prawie sięgało i z koła był robiony
A to Karola w moim welonie![]()