• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
heehe :-) a mój Szanowny stwierdził, że wygląda "PYSZNIE" :-):-):-)))))))
Wiedziałam, że to TEN i tylko TEN :)))))))
Aha....i powiedział, że gdyby teściowa nie mogła, to on podjedzie :-D

o nie juz wam wiecej Franusia nie pokaze:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a co do podjechania to zapraszam, nie ma problemu, tylko mow kiedy co Franka schowam:-p:-D
ale kolo mnie duzo zajaczkow i sarenek biega;-)

Ostatnia edycja:
Wiolka to ty go weź schowaj głęboko... swoją drogą śliczności do tulenia:))
Refleksje mam odnośnie Franka.....praktyczne takie.... a jak on urośnie to co z nim zrobisz?? przecież on duży będzie... no i on przecież je dużo innych rzeczy, nie tylko trawę... no i odchody po nim kto będzie sprzątał....

Made NIE JEŚĆ!!!!!!!! Tulić!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monia poniewaz w czesci ogrodu rosna drezwka postanowilismy to odrodzic i tam puszczac Franka zeby sobie skubal trawe a poza tym to jeszcze pasze jedza takie wieksze cielaczki bop takie ja ten to tylko mleko pija narazie.co do odchodow to tym moj Mlzonek sie bedzie zajmowac.jak narzie to umowa jest ze bedzie u nas tak do wrzesnia a potem sie go sprzeda komus do dalszej hodowli.np mojego meza brat ma okolo 40 bykow i napewno potem chetnie go odkupi i odchowa do pelnoletnosci( jak to Mede okreslila)

Made ale zaproszenie to takie zbiorowe bylo oczywiscie:zawstydzona/y:
a tesciowa jeszcze frania nie widziala bo w spa jest z tesciem, dzis wieczorem maja wracac do domu

Ostatnia edycja:
Monia, Mademoiselle, Rurka, Lil - dziękuję za ciepłe słowa. :-* Myślę, ze nie ma co już dłużej o tym myśleć, bo jak tylko myślę o tej sytuacji, to aż mi się ciśnienie podnosi! :eek:

My wróciłyśmy ze spacerku - ani ciepło, ani zimno dziś, bez sensu ta pogoda... A w weekend ma być 2 st. u nas!!! :szok::crazy: M. ma w niedz. podróż służbową do Danii, więc będę sama jedną nockę i 2 cale dni, a w czerwcu zostaję sama na 5 dni!!! :szok::eek: M. ma konferencję w Amsterdamie... Ufff!
Oki, zmykam się pobyczyć póki Mia śpi.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry