• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
U nas jelitówka. Na razie ja i Maciuś. Ja mam tylko ból brzucha, ale Maciuś ma wszelkie objawy....Trzymajcie kciuki za nockę. BUZIAKI DLA WAS! Miłego weekendu!

Pokaż się Kotku!

Olivka - wzięłam i kupiłam :eek: jak będę brzydko wyglądać to Ci sprzedam :-)

Hmm....nic?
Więc idę dalej.......
Poleciałam do maluszka:)))) Zaraz wstawię zdjęcia:)
Jaki on malutki, cudowny i jak pachnie:))))
Ponad godzinę ściskałam, nosiłam, dotykałam...ahhhhhhhhhhh:)))))

Liluś &&&&&&&&&&&&&

jestem :)

chciana czy nie chciana , ale jestem :-D;-)
dzisiaj zalatany dzien na maksa dopiero sobie klaplam :szok:

slicznie ;))))

Aha i jeszcze jeden temat chciałam poruszyć - bo już parę razy coś takiego się pojawiło na forum - jak to jest z tym poczuciem, że jest się przez kogoś konkretnego lub parę osób ignorowanym? Ja też często mam takie wrażenie i czuję się z tym nieswojo - ale myślę, że w większości to kwestia przypadku - jak sądzicie? Nie da się każdemu odpisać jak jest 20 stron do nadrobienia no nie?

tez tak mam czasami ... chyba rzeczywiscie problem z samoakceptacja troche ?? nie wiem , ale staram sie nad tym panowac hehe

co do nagosci ja sie ucze powoli tego zeby byc bardziej na luzie i sie nie zakrywac szczelnie :/ nie chcialabym zeby moje dzieci mialy mase kompleksow i uwazaly nagosc za cos zlego ...

Hej:)

Asionek daj trochę ciepełka! U mnie dziś rano śnieg:baffled::baffled: a tak wogóle to ślicznie wyglądacie:) Oboje!!!

U nas nocka dziś lepsza... nasivin działa i katar juz się tak nei leje... ale dziecko obczailo że mama bierze do łóżka na swoją poduszkę jak płacze.... wyglądało to tak że kręciła się i popłakiwała z otwartymi oczami zcekając aż ją wezmę... a jak nie brałam to na czworaka i krzyk....

dziekujemy i sle sloneczko ******************************* :)))
dobrze , ze malej powoli przechodz !!

u nas nocka dzisiaj masakra :/ maly wczoraj kupki nie zrobil i go meczylo cala noc :/ za to dzisiaj od rana z 5 bylo hehe , wiec licze na lepsza nocke !!

slicznosci :) ale ci mala urosla !! no i synek cudny , fajna fotka w tym fotelu !!

Słuchajcie mam pytanie... dałam ostatnio Wikuśce pieczonej szynki... ze swojej świni i pieczone w piekarniku, odkroiłam brzegi żeby przypraw nie było i dałam jej środek. Strasznie jej smakowało... ale nie wiem czy to nie za wcześnie... niby lekarka mówiła że już można dawać szynkę ale nie wiem...

chyba juz mozesz pieczona czy gotowana
dzisiaj widzialam u nas od 6 miesiaca pelno sloiczkow z szynka
super fotelik !!

Hej!

Wpadam życzyć miłego weekendu!
U mnie dół, więc siedzę w krzakach. Jakoś tak mi się nakłada ostatnio masa nieprzyjemnych pierdół, ale nic na to teraz nie poradzę. :-(

Trzymajcie się ciepło!

mam nadzieje , ze humorek juz lepszy ?? :)))

U nas jelitówka. Na razie ja i Maciuś. Ja mam tylko ból brzucha, ale Maciuś ma wszelkie objawy....Trzymajcie kciuki za nockę. BUZIAKI DLA WAS! Miłego weekendu!

Pokaż się Kotku!

o kurcze :((( zdrowka w takim razie !! i oby na mala nie przeszlo :(

Made dobre podejscie z tym ignorowaniem :)

wlasnie gdzie Kocurek ??

Karola jak zwykle piekna :) !!

i zjadlo mi cytaty wrrrr

Karolu czy były zadowolone z tych rzeczy??? :sorry: mówisz, że Ralph skradł Ci serduszko? ;-) cieszę się :tak:

jutro napiszę co u nas, a dziś już padam na twarz... Dobrej nocy Wam życzę :happy:

Hej laski
Ja się rozchorowałam ze stresu całego. Mam od kilku dni bóle migrenowe, zawalone zatoki, nerwobóle w klatce piersiowej, bóle brzucha i historie gastryczne - koszmar w całym wydaniu. A zaczęło się kilka godzin po zabiegu :dry: Zaczynam mieć już dosyć ale musi to wszystko ze mnie zejść i odpuścić to wszystko wróci do normy.
Przez weekend jestem sama i nie wiem jak dam radę ale tak być musi bo inaczej finansowo się zarypiemy :-(

Buziaczki dla wszystkich ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry