E
EEnil
Gość
Clinique - Pielęgnacja ust - Chubby Stick Moisturizing Lip Balm w Douglas.pl
Zobacz czy tu są kolory, ja niestety nie mogę otworzyć linka...net siada
A jak nie ma to wpisz w google : clinique chubby stick kolory
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak będę brzydko wyglądać to Ci sprzedam :-)Poleciałam do maluszkaOlivka - wzięłam i kupiłamjak będę brzydko wyglądać to Ci sprzedam :-)
Hmm....nic?
Więc idę dalej.......
;-)
To i ja się dołączę do fotek - to my w ubiegłą niedzielę ;-)
Zobacz załącznik 451718Zobacz załącznik 451719Zobacz załącznik 451720Zobacz załącznik 451721
Aha i jeszcze jeden temat chciałam poruszyć - bo już parę razy coś takiego się pojawiło na forum - jak to jest z tym poczuciem, że jest się przez kogoś konkretnego lub parę osób ignorowanym? Ja też często mam takie wrażenie i czuję się z tym nieswojo - ale myślę, że w większości to kwestia przypadku - jak sądzicie? Nie da się każdemu odpisać jak jest 20 stron do nadrobienia no nie?
Hej
Asionek daj trochę ciepełka! U mnie dziś rano śniega tak wogóle to ślicznie wyglądacie
Oboje!!!
U nas nocka dziś lepsza... nasivin działa i katar juz się tak nei leje... ale dziecko obczailo że mama bierze do łóżka na swoją poduszkę jak płacze.... wyglądało to tak że kręciła się i popłakiwała z otwartymi oczami zcekając aż ją wezmę... a jak nie brałam to na czworaka i krzyk....
A żeby było weselej to parę zdjęć ode mnie:
Zobacz załącznik 451754Zobacz załącznik 451755Zobacz załącznik 451756
Słuchajcie mam pytanie... dałam ostatnio Wikuśce pieczonej szynki... ze swojej świni i pieczone w piekarniku, odkroiłam brzegi żeby przypraw nie było i dałam jej środek. Strasznie jej smakowało... ale nie wiem czy to nie za wcześnie... niby lekarka mówiła że już można dawać szynkę ale nie wiem...
Hej!
Wpadam życzyć miłego weekendu!
U mnie dół, więc siedzę w krzakach. Jakoś tak mi się nakłada ostatnio masa nieprzyjemnych pierdół, ale nic na to teraz nie poradzę. :-(
Trzymajcie się ciepło!
U nas jelitówka. Na razie ja i Maciuś. Ja mam tylko ból brzucha, ale Maciuś ma wszelkie objawy....Trzymajcie kciuki za nockę. BUZIAKI DLA WAS! Miłego weekendu!
Pokaż się Kotku!
mówisz, że Ralph skradł Ci serduszko? ;-) cieszę się 

Zaczynam mieć już dosyć ale musi to wszystko ze mnie zejść i odpuścić to wszystko wróci do normy.