• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry - wszystkim chorym i źle się czującym ślę uściski. Ja padam na pysk a to dopiero 10 i mam chęć posprzątać. Tzn. chęci nie mam, ale troszkę trzeba odgruzować chałupę...

Rureczka mokasyny są super - ale mnie bardziej ciekawi moda na te chustki wiązane na głowie w kokardkę - już gdzieś to widziałam i nijak nie mogę tego rozgryźć :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Wiolu - dzięki, kochana!

Oki, to tymczasem zmykam się wyżyć fizycznie. :-) M. zasnął sobie z Mią - wziął ją niby na chwilę po obudzeniu i nakarmieniu, i sobie zasnęli! Hehe! :-D

Miłego dnia i do potem!

Lilu takie chustki to trend, który został zapożyczony ze stylu pin-up :tak: bandana (Bandana - Slang | Miejski słownik slangu - Co to znaczy?) lub tak jak wspomniano w linku noszono ją jako zabezpieczenie twarzy, otarcia czoła czy celów podobnych do wspomnianych przeze mnie, niczym sława ogrodniczek lub jeansów, tudzież jazzu, tak moda na te chustki wzięła się od ludu pracującego, najczęściej Afroamerykanów ;-)

Karolu czy były zadowolone z tych rzeczy??? :sorry: mówisz, że Ralph skradł Ci serduszko? ;-) cieszę się :tak:

jutro napiszę co u nas, a dziś już padam na twarz... Dobrej nocy Wam życzę :happy:
Boogie bardzo się podobały:)))) Strasznie zadowolona i wdzięczna:)

Hej laski
Ja się rozchorowałam ze stresu całego. Mam od kilku dni bóle migrenowe, zawalone zatoki, nerwobóle w klatce piersiowej, bóle brzucha i historie gastryczne - koszmar w całym wydaniu. A zaczęło się kilka godzin po zabiegu :dry: Zaczynam mieć już dosyć ale musi to wszystko ze mnie zejść i odpuścić to wszystko wróci do normy.
Przez weekend jestem sama i nie wiem jak dam radę ale tak być musi bo inaczej finansowo się zarypiemy :-(

Buziaczki dla wszystkich ;-)

Sol witaj w klubie.
Migreny, nerwoból w krzyżu i pod żebrem-ledwo mogę oddychać + sensacje żołądkowo-jelitowe. Dzisiejsza nocka od 2 do 3 w toalecie, teraz zjadłam i znowu wszystko mnie boli:(((((
Nerwy mnie wykończą:(

hej maly spi ja do was wpadam na cwile i pozniej lecimy na spacerek :) pogoda mùarzenie upal jak cholera :))))

Mary daj popalic maszyna :)))

Rureczka oj tak zakupy dla dziecka to mega przyjemnosci i nie koncza sie z chwila urodzenia hehe , ja do tej pory co gdzies nie wyjde to kupuje non stop :)))

Asionek hej:)
A propo zdjęć dziewczyn...przepraszam, że nie komplementuję tak otwarcie ale zdjęcia nie otwierają mi się....3 moje wgrywam godzinę.... sorki. Ale obiecuję, że obejrzę jak net odzyska siłę:)))

A to fotki:)
Zobacz załącznik 451994Zobacz załącznik 451995Zobacz załącznik 451996

ale maluszek slodki :)))

Hej laski
Ja się rozchorowałam ze stresu całego. Mam od kilku dni bóle migrenowe, zawalone zatoki, nerwobóle w klatce piersiowej, bóle brzucha i historie gastryczne - koszmar w całym wydaniu. A zaczęło się kilka godzin po zabiegu :dry: Zaczynam mieć już dosyć ale musi to wszystko ze mnie zejść i odpuścić to wszystko wróci do normy.
Przez weekend jestem sama i nie wiem jak dam radę ale tak być musi bo inaczej finansowo się zarypiemy :-(

Buziaczki dla wszystkich ;-)

to nie za fajnie :( wspolczuje dolegliwosci ... oby przeszly szybko !! trzymaj sie i mniej stresow zycze !!

reklama
helol :)))))))))

melduje ze zyje i ze wzielam z aogranianie chatki i prasowanie :)
L. na placu zabaw z tata, filut spi

mary : jak na silowni ????
odliczasz juz dni do urodzinek ????? ale masz fajnie, tez juz bym chciala moje hyhy

asionek : hej ! jak tam u was ??? jak maly gimanstyk? :)

sol : zdrowka kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

carola : swietne fotki :) do twarzy ci z bobaskiem ;)

rurka : slodki przytulaczek :)
ja mam tak samo ze ciagle cos przytargam dzieciom i nawet L. czesciej, choc ma juz prawie 3,5 roku... takze to nie mija :)

made, kocurek : jak weekend mija ???

wiolka : zdrowka !!!! poglaskaj brzucholka

lil : ucaluj dzieciaczki!

milego dnia !!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry