• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asionek - e tam, to dziecko to reinkarnacja Leonardo da Vinci :-)))
Kiedy ja się wyśpię? :eek:
Nie wiem czy komentowałam to wstawione zdjęcie, chyba tak, ale, że pewności
nie mam, a utkwiło mi mocno w pamięci, to napiszę jeszcze raz:
CUDOWNIE WYGLĄDACIE :-) i te wylansowane karmazynowe pazury w stopiszczach :-p
u la la...nie mam pytań :))))))
Oj nie kuś tym lazurowym niebem, bo ja gotowa wszystko rzucić i się zjawić :-D))))

hehe tez sie zastanawiam kiedy ja sie wyspie ??:-Da ja taki spioch i tak spac lubie ...
kurcze ty to masz wzrok hehe nie wiem jak sie dopatrzylas tych paznokci :))) ja to chyba slepa jestem , albo nie za uwaznie pacze :))
rzucaj , rzucaj :) slonko , plaza , morze , szym fal i spiew mew .... :)))

Made i w tym i w tym :baffled:

u nas to samo jak cie to pocieszy ;)) nie wiem jak maly pozniej bedzie pil mleko , bo karmic go nie chce dluzej jak rok ... chyba z kubeczka , bo tak teraz pije i jakos daje rade , niekapki tez beee
cos niesilikonowe te nasze dzieci bardzo :))

Oliwka ja tez wole cie w ciemnych wlosach !! super kontrast z oczami :))

slodkich snow !

reklama
Dzień dobry :)))
Rozwiązałam tajemnicę STULECIA :szok: Włączam komputer, wchodzę na BB,
chcę podziękować Asionkowi za post, a tu :szok: nie da się...
Nie ma takiej możliwości, BB całe różowe :szok: postów pisać nie mogę, myślę, CO JEST?!
Przyznam, że nawet podejrzewałam rureczkę, bo Ona mnie tak drażni tym różem :-)
i po kilku zamykaniach strony, przechodzenia na inne wątki, po kilkudziesięciu minutach
EUREKA!!! BYŁAM WYLOGOWANA :eek:
Koniec kompromitacji hehe :-D Chodźta na kawę :-p

Bogusiu - a wiesz, ze ja całkiem o tym zapomniałam :-D)))
Pamiętam jak w zeszłym roku się zastanawiałyśmy czy jos nie robi nas w balona :-):-):-)
A tu taki Filutek Balonik :zawstydzona/y: rośnie :)))))

Olivka - czytałaś post Asionka? Mam nadzieję, że wybijesz sobie z głowy ten blond :cool2:

Dzień dobry! Wreszcie :-)

Miałam się wczoraj wymądrzyć, ale już mi przeszło :-p

A więc tak -

w piątek nie było nas w domu, byłyśmy galerianki :-D Przysiadłam NAWET z gazetkami i kawą, bo mała ucięła komara :szok: Oto dowód rzeczowy nr.1 i 2 - nie zważać na tragiczny stan fryzury i twarzy i w ogóle, liczy się fakt PICIA KAWY :-D Zobacz załącznik 452212Zobacz załącznik 452213

W sobotę... hmmm... aaaa to wczoraj było :-D:-p no to wczoraj musiałam poświęcić czas Szanownemu, bo się o ten mój piątek w galerii chyba poczuł "nie teges", więc było nawet "totamto" :szok: i nie licząc śniadania, obiadu i spaceru - wyobrażacie sobie, jaka byłam wykończona :szok::-p:-p

Wieczorkiem, jak już miałam wpaść, to G znalazł mi film na podstawie powieści P.K. Dicka z Mattem Damonem i musiałam obejrzeć, a potem padłam nieprzytomna :sorry2:

Niedziela - jedziemy obczaić futbol hamerykański i zjeść w hamerykańskiej pizzerii za jakiś czas - chciałam wyciągnąć Kamila z tej jego piwnicy, to będzie nasz pierwszy, rodzinny wypad "na miasto" od urodzenia małej :tak:

Strasznie się ubawiłam czytając Was :-):-):-):-):-):-)

Ale żem napaplała nieskładnie, MADE mnie prześwięci - ona tak lubi ładne literki :szok::-p

Ostatnia edycja:
hahahahaha no fakt Józefina urządziła nam śliczne święto Drobnych Kłamstw i Wysublimowanych Żartów :tak:

Karollla absolutnie postuję do Ciebie, aby koloru włosów nie zmieniać!!!! :oczko:

Asionku
Twój Nath też nie toleruje smoczka???? :szok: ja nie mam pomysłu jak mojego Niebieskookiego Potwora przekonać do MM :confused:

:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:Kocie tęskniłam za Twoimi literkami :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Kocurku - nie śmiałabym postawić choćby jednej kropeczki w ciągu Twoich kropeczek :zawstydzona/y:
Dla mnie jesteś perfekcyjna :) Zdjęcia PRZECUDNE :-D)) Oleńka wygląda ślicznie w fazie
REM :-D))) Całuję mocno )))))) Przyjemności Hamerykańskich :-p

reklama
Jos nam dała do wiwatu, w taki dzień takie wieści:)
Chyba zaraz pora zwlec się z łóżka i zacząć te gołąbki...w końcu nigdy ich nie robiłam to i pewnie zejdzie mi cały dzień.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry