• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie zazdrość CAROLA ja w CH teraz raz na 3 miesiące pijam :-D:-D:-D

BOOGIE Robalku Najdroższy, poezja spłynęła trochę później wieczorkiem, bo miałam zapchaną skrzynkę :sorry2: Rozbawiłaś mnie bardzo! :**

MADE MOJA JEDYNA Ty wiesz, jak człeka wymizernowanego pocieszyć :sorry2::-p Ja już jestem zmęczona, jak pomyślę o szykowaniu się na te "przyjemności", poza tym, że tak rzeknę "piździ", a nie wieje brrrrrrr..... no ale muszę dla syna, bo on taki sam sobie trochu pozostawiony, od kiedy Ola jest na świecie...

Ostatnia edycja:
reklama
cześć :)
carolina ja też uważam, że w ciemnych Ci dużo lepiej :)
mada boogie ja dalej na cycku do spania wieczorkiem... nie umiem tego zakończyć :zawstydzona/y:a Maja juz ma swój rytuał i po kąpieli i calej tej pielęgnacji wieczornej ona kładzie sie na podusi, wyciaga smoka i mnie ciagnie, że mam cycka dawać no i tak daje... :zawstydzona/y: no nie umiem jakoś jej odmówić :-( z Ala nie było problemu bo ona sama zrezygnowała jak miała 3 miesiące i później przez jeszcze 7 miesięcy ściągałam mleko do butelki i podawałam jej z butli a później mleka było juz coraz mniej wiec dałam spokój a Ala mleka modyfikowanego nie chciała mi pić w ogóle, wiec nie piła w ogóle mleka az do czasu gdy zaczęła pić kakao ok. 1,5 roku miała wówczas no a później i krowie polubiła w czystej postaci... no ale zamaist mleka jadła dużo nabiału, twrożków, ser zółty itd. Maja tez nie chce mleka modyfikowanego... i tu nie chodzi o kubek tylko o smak... spróbować spróbuje ale zaraz wypuszcza z buzi i sie cała zalewa a pić nie chce... dlatego jej tego cyca dawalam a miałam w zamiarze max do roku ją karmić a tu rok minął 13 lutego a cycek dalej w użyciu... co prawda tylko na noc i czasem nad ranem sie troszke napije, ale jednak...

WIOLA wstawisz Franka jutro dla mnie...???? :sorry2::sorry2::sorry2:

RURECZKO cuda na stopy, jakich świat nie widział normalnie!!! :szok::szok:

CAROLLA matko jakie PACZYSKA.... matko........ :rolleyes:
A wiesz, że mi się Oliwka śniła, bo wczoraj ostatnie co zarejestrowałam na bb, to właśnie Twój post o niej...

JOS na pewno coś wymyśli na 1 kwietnia jeszcze... czekajta... :-p

MONIA jak weekend???? Odpoczęłaś trochę??

ASIONEK Ty jesteś po prostu niemożliwa - wszytko takie piękne - pogoda, TY, Nat..... jeju... :blink::blink::-):-):-)

MARY mam nadzieję, że przeszło Ci... :sorry2: Masz śliczną córcię, własną rodzinę, a dalsza niech Cię nie dołuje.. Ja się zwykle odcinam od dołujących, albo stresujących kontaktów i jestem czarna owca przez to :-p

Mary Kocur ma rację. Ja od tych smutasów i jeszcze roszczeniowców trzymam się z dala:)

Największy przystojniak na świecie właśnie do mnie pisze,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa;-)

Maran - ja dlatego drastycznie do tego podeszłam...Ciężko mi było, ale już miałam dosyć,
marzyłam o CUBALIBRE hehe :-):-):-)

Kocurek - mnie identyczny wyrzut sumienia toczy....Mam nadzieję, że mi córka wybaczy
tę odstawkę na bocznicę :sorry2: Tak jest jak różnica wieku zbyt duża, więc nie czekaj tylko.........TOTAMTO :-p:-D

CAROLA Remigiusz F J ???????????????????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

MADE nieeeeeeeeeeee....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:szok::szok: O ludzie, nie teraz, może za dwa lata... ja mam od urodzenia Oli zbyt duże spadki nastroju i wręcz stany depresyjne, ale nie daję się, znając SIEBIE i swoje problemy psychiczne :-p Ale kolejne dziecko w chwili obecnej by mnie dobiło niestety :sorry2:

Ostatnia edycja:
Maran kurcze no właśnie, to samo odczuwam, wiem, że to może brak konsekwencji, ale tu trzeba podejść jednostkowo... :zawstydzona/y: u nas noce są spokojne, tylko dlatego, że mama da cycusia i śpimy dalej, już kilka razy zdarzyło się, że nocne koncerty były baaaaardzo intensywne, cały dom podniesiony na nogi, włącznie z dziadkiem :sorry2: no nie wiem... teraz jeszcze świat przewrócony do góry nogami w związku z moją pracą :zawstydzona/y: no to już rozumiecie co czuję????

Kocurku nie ważne kiedy dotarło, ważne, że odczytałaś i pojawił się uśmiech na zmęczonej buzi :-D Coffee Heaven, narobiłaś mi smaka:rolleyes:, ale pójdę do kuchni i zrobię sobie Boogie Heaven :cool2::-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry