• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kot :szok: aaaaale numer :-D fju fju fju Kot do hajskóla w Hamerce chadzał :cool2: noooormalnie Bógie full of respecta :-p:-p:-p

Made no tak dla Was od nas :tak: z rezstą, to niby już taki drugi, bo półroczne życzenia, też były nietuzinkowe :-p:-D:cool2:

Karolino!!!
Toć gołąb, nie trudna sprawa! Ale nie ma się co nad tym zastanawiać, jak nie gołąb, to co innego! :tak: całkowity ZEN!!!!

Lilu słońce trzymasz nas w napięciu :-D

Kocie zła na siebie, schabu nie mam, nic innego nie mam.

Boogie ja mam wszystko gotowe ale poległam na ściąganiu liści z kapusty...rozwalają się:(((
I już odpuściłam. Nie chcę jeszcze bardziej się wściekać.

Boogie dziś tylko na chwilę, bom w złym stanie jelitówkowym. I pół nocy nie spałam z bólu głowy, a drugie pół nocy karmiłam - czasem to dochodzi do 7-8 karmień w nocy :dry::dry::dry:

Buziaki dla Was!

Made ząbek McŻartowniś :-)

Kocurku
pamiętam, że czekałam na Twoją opinię, ale już nie pamiętam w jakiej sprawie...:eek:

Ostatnia edycja:
Matko, córko i dwóch synów :szok: my też pochorowali :eek: ktoś tu ewidentnie
na nas kichał :cool2:

Liluś, rureczko - wracajcie szybko do zdrowia! :tak:

Bogusiu - RACJA! Czyli mamy już dwa dedykowane wiersze :-)))) DZIĘKUJEMY!!!

Olivka - poszatkuj drobno te liście i zmieszaj z farszem, tak też można i są pyszne....
Do tej papki dodajesz trochę kaszy manny, a jak nie masz to bułki tartej żeby się ładnie skleiły
i smażysz jak mielone ;-)

Made dzięki za radę ale mi zależało na tradycyjnych gołąbkach.
Sytuacja opanowana. Wzięłam głęboki oddech i postanowiłam, że żaden gołąbek nie będzie mi tu podskakiwał. Dałam radę:)

Rurka gdzieś się zaprawiła?
Lila wracaj do zdrówka.

Rureczko dziękuję! Wzajemnie!

Made, że niby ja? :-p

Uciekam i zostawiam Was z prima aprilisową zagadką - CO JEST ŻARTEM?

1. Mój brat przyrodni urodził się mając 68 cm i ważąc 5 kg, a w wieku roku nosił ciuchy na 104 cm
2. Wczoraj na rynku słyszałam historię, że dziewczynka młodsza od Maciusia przeczytała samodzielnie napis w sklepie "NIEUPOWAŻNIONYM WSTĘP WZBRONIONY" oraz tę formułkę o alkoholu "MŁODZIEŻY I NIETRZEŹWYM ALKOHOLU NIE SPRZEDAJEMY"
3. Moją ulubioną przekąską jest imbir kandyzowany - uwielbiam go dodawać zwłaszcza do herbatki zielonej.

Muszę uciekać, bo pan mnie wzrokiem zaraz zabije, za to, że siedzę na forum :baffled: Czekam na Wasze typy!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry