• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Powiem tak: Carola potrzymam Cię jeszcze troszkę w napięciu (z tym facetem zabijającym wzrokiem to niestety prawda :-p), Made takiej odpowiedzi nie przewidziałam :-);-), Wioluś no bo 2 z 3 to prawda - więc jesteś blisko :-):-p Ach jak ja lubię PRIMA APRILIS :-p

Carola
i jak te gołąbki? Ja nigdy w życiu nie robiłam - bo ja lubię takie rzeczy gotować, które się wrzuca do gara i można potem na BB siedzieć :-p

Liluś prawdę mówiąc to szybko się robi, teraz się gotują, ale mi zawijanie nie szło i mam obawy, że się rozlecą w czasie gotowania:(
Przykryłam je liśćmi i dodusiłam talerzem. Zobaczymy za godzinę:)

hehe :-) każda z tych historyjek po części jest dla mnie fałszywa i prawdziwa...
1. To że urodziło się dziecko takiej wagi i miary, to nic dziwnego, tylko ten rozmiar
jest zaskakujący u roczniaka, ale załóżmy, że jest to możliwe, to, czy to tyczy się faktycznie
Twojego brata, i czy przyrodniego...? :eek:
2. Że dziewczynka trzyletnia jest w stanie przeczytać pewne wyrazy, to również bardzo
prawdopodobne, tylko, czy chodzi o czytanie, czy kojarzenie napisów, którymi jesteśmy
na każdym kroku bombardowani...:eek: i tu mam zagwozdkę.....
3. W imbir jestem skłonna uwierzyć, ale ta kandyzowana jego postać mnie jakoś tak w zakłopotanie
wpędza :eek: no nie wiem, no nie wiem.....
Musiałabym się dłużej nad tym zastanowić :-)

Liluś ja obstawiam 3, ale tak jeszcze to 1....nigdy nie mówiłaś nic o bracie....hehe,dałaś nam zagwozdkę:)

reklama
Haha! Ale to prawdziwy brat mieszka w UK :-p Za chwilę wszystko się wyjaśni! :-) Lubię z Wami gadać :-)

Rureczko hahahaah! To jeszcze inna odpowiedź niż się spodziewałam! MASZ :***********

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry