Jos gratulacje dla Poldusia! I fakt - zeszłoroczny prima aprilis jest nie do pobicia!
I UWAGA! Carola od razu trafiła BINGO! Tak więc Wioluś Ty też masz rację! IMBIRU NIENAWIDZĘ od pierwszej ciąży - kiedy to na siłę jadłam na mdłości - FUJ FUJ FUJ! Ostatnio kupiłam imbir kandyzowany, bo tak ładnie wyglądał - myślałam, że mi podniebienie wyparzy - nijak nie mogłam się pozbyć tego smaku.
Historyjkę o małej dziewczynce, która niby WSZYSTKO czyta słyszałam wczoraj naprawdę na rynku - a sama kiedyś widziałam 4-latka w DDTVN, który czytał książkę dla dorosłych (prowadzący losowo wybrali stronę) - na pewno nie wiedział o czym czyta i nie rozumiał wielu słów - ale jednak jakoś czytał.
No i mam brata przyrodniego, który właśnie taki się urodził. Teraz on ma 15 lat i już dawno przekroczył 2 metry....Jak miał roczek to nosił ciuszki na 104 - może sam tyle nie miał - ale generalnie był duży - i nawet sporo osób posądzało go o niedorozwój - bo wyglądał jak 2-latek a zachowywał się typowo jak na roczniaka - więc dziwnie to wyglądało. No ale cóż - tak bywa :-) Maciuś to teraz ma niektóre ciuszki 104 :-) Cieszę się, że nie poszedł w ślady wujka :-)
Wioluś to się najadłaś!!!!!!!:-)