• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziekuje za gratki dziewczyny :)

wiolka : super! gratki dla iwci :) duza dziewczynka !!!! :)

made: a opowiadaj opowiadaj, ja opowiadam mu o koledze, ktory uwielbia warzywa ;)

reklama
Jos gratulacje dla Poldusia! I fakt - zeszłoroczny prima aprilis jest nie do pobicia!

I UWAGA! Carola od razu trafiła BINGO! Tak więc Wioluś Ty też masz rację! IMBIRU NIENAWIDZĘ od pierwszej ciąży - kiedy to na siłę jadłam na mdłości - FUJ FUJ FUJ! Ostatnio kupiłam imbir kandyzowany, bo tak ładnie wyglądał - myślałam, że mi podniebienie wyparzy - nijak nie mogłam się pozbyć tego smaku.

Historyjkę o małej dziewczynce, która niby WSZYSTKO czyta słyszałam wczoraj naprawdę na rynku - a sama kiedyś widziałam 4-latka w DDTVN, który czytał książkę dla dorosłych (prowadzący losowo wybrali stronę) - na pewno nie wiedział o czym czyta i nie rozumiał wielu słów - ale jednak jakoś czytał.

No i mam brata przyrodniego, który właśnie taki się urodził. Teraz on ma 15 lat i już dawno przekroczył 2 metry....Jak miał roczek to nosił ciuszki na 104 - może sam tyle nie miał - ale generalnie był duży - i nawet sporo osób posądzało go o niedorozwój - bo wyglądał jak 2-latek a zachowywał się typowo jak na roczniaka - więc dziwnie to wyglądało. No ale cóż - tak bywa :-) Maciuś to teraz ma niektóre ciuszki 104 :-) Cieszę się, że nie poszedł w ślady wujka :-)

Wioluś to się najadłaś!!!!!!!:-)

Ostatnia edycja:
ooo Made lubię :-D też posiejemy :)) i szczypiorek!

Dziewczyny czy jest jakiś sposób na syrop z cebuli? żeby ten smak jakoś zneutralizować? Ja piję to paskudztwo nad zlewem a i tak zawsze kończy się mega odruchem wymiotnym z niespodzianką :eek:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry