• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
lil ja obstawiam 1 i 2 ze to prawda.w 1 dlatego ze rodza sie duze dzieci a z tego co wiem ty jestes wysoka wiec moze w rodzinie trafilo sie duze dziecko a co do rozmiarowki na rok , moze ubierali mu wieksze ubranka, kiedys inne czasy byly i ciezej bylo cos dostac:-p

a w 2 dlatego ze napisalas ze slyszalas taka historie , aludzie rozne rzeczy potrafia opowiadac to raz a dwa, moja siostreznica ja miala okolo 3 lat to umiala ksiazeczki z bajkami na pamiec , slowo w slowo wiec dlacezgo by takie dziecko nie mialao sie nauczyc na pamiec takich 2 zdan.

najwazniejsze MADE gratulacje dla ZYGMUSIA pierwszego zebolka, ucalowac prosze.:tak:

witam panie kochane :)

myslalam co wy by tu wam za zart zrobic.... Ciaza drugi raz nie przejdzie, stwierdzilam, ze LEPSZEGo nic nie wysmysle...
No wiec zarty sobie daruje, zeby nie zanizac poziomu :)

Za to u nas tez premiera wielka 1 kwietnia - i to tez nie jest zart :)

Poldeczynski o 12 poszedl pierwszy raz na drzemke do duzego chlopiecego prawdziwego lozka :) bez oporow, bardzo zadowlony :)
wiec mysle ze jelsi przez najblizsze 2-3 dni mu sie nie odwidzi to filut wkoncu przejmie jego lozeczko :)

made : gratki zebolka :) mala rzecz a cieszy - i to jak ! :)

Buziaki 4 all !

:-) ucałowany

A jeszcze mi coś przyszło do głowy.....kto tam pamięta jakie rozmiarówki nosiło dziecko
30 lat temu :-p a w ogóle to nie pamiętam takich rozmiarówek....no nie wiem, nie wiem....
czuję się skołowana :eek:

jos no wlasnie wlasnie lezalam i mialam dziewczynom przypomniec jak rok temu dymalysmy czy twoja ciaza to fakt czy prima aprilis:-D:-D:-D:-D

a ja sie tez pochwale , Iwa dzis pierwsza noc spala w swoim nowym pokoju, co prawda jeszcze nie ma firanek i w meblach nie jest poukladane ale tym sie jutro zajme . najwazniejsze ze zasnela o 22 i spala do 8.30 w swoim pokoju:-D:-D:-D

No to dla Iwy też gratulacje:))))
Ja się pochwalę, że obiad prawie gotowy i nikogo nie ukatrupiłam:) sukces:)

Carola gratulacje:-D
ja juz po obiedzie:kurczak w siolach, ziemniaczki, sos, mizeria
deser lody czekoladowe, lody truskawkoe, budyn czekoladowy, budyn smietankowy, galaretka truskawkowa z bananami.
powoli dochodze do siebie bo z poczatku ruszac sie nie moglam:-p:zawstydzona/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry