• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Gołąbki wyszły, NIE rozpadły się, sosik pyszny i aksamitny:)))))))))))
Później zawiozę babci na spróbowanie, niech oceni:) Muszę tylko smak dopracować:)
Stwierdzam, że jeszcze kiedyś zrobię:)

Aaaa, zapomniałam Wam powiedzieć, że wczoraj oglądałam film w nocy: Amityville i potem bałam się pójść siku....trzymałam aż do rana:)

Made wieczorem będę udawać że piję i wyleje do zlewu :-D dzieciństwo sobie przypomnę:-D
Czy możesz mi kochana napisać jakie kosmetyki do pielęgnacji noworodka mam kupić?? tylko to i butelki nam zostały...

rureczka - ja używam te z linii Nivea baby Sensitive :))
Dla dzieci i niemowląt - Żel do kąpieli - NIVEA

Na Twoim miejscu bym nie kupowała jakichś hurtowych ilości, bo różnie to bywa...
Ja przy trójce używałam Nivea, a przy Mańku dodatkowo jeszcze po urodzeniu
przez dwa miesiące Oilatum do kąpieli, bo miał bardzo wysuszoną skórę jak się urodził.
W to warto zainwestować, zwłaszcza u noworodka :) Nie ma co przesadzać z kosmetykami,
a i jeszcze u mnie nieodzowny stał się Linomag, dosłownie na wszystko :))))

Ostatnia edycja:
A do pępuszka to spirytus czy lepszy octenisept? Gaziki czy wata? Osobno płyn do kąpieli i szampon czy można 2w1? Oliwka przydatna? Linomag czy sudocrem?? poradźcie bo ja zielona jestem :baffled:

reklama
Można 2w1 szampon z płynem:) A ja np na początku używałam mydełka Johnson'a i do mycia ciała i do włosów.
Do pępuszka nie pamiętam co miałam....Chyba gaziki nasączone spirytusem.Takie już gotowe.
Oliwka lub balsam dla dziecka:) Ja używałam i tego i tego. Oliwka nam się przydała na suchą skórę na głowie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry