• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Lil po Waszych wypowiedziach wiem, żeby dużo nie kupować i testować co nam do gustu przypadnie. Taki mam plan. Małe opakowania, w razie gdyby coś było nie tak, to nie będzie szkoda kasy :)
Z tego co wiem to u nas w szpitalu jakąś tam wyprawkę dają, ale pewnie żadne rarytasy :baffled::-D

właśnie przeczytałam, że dziewczyna z czerwca, która jest w 28 tc będzie mieć jutro lub we wtorek CC:-( już z mojego miesiąca zaczynają brać :szok:

Ostatnia edycja:
Lilu nadciśnienie, mało wód, słabe przepływy, łożysko nie najlepsze i jeszcze coś mi się rzuciło w oczy, że maluszek słabo przybiera...

reklama
rurka ale ci dziewczyny rad nadawaly:-D:-D:-D:-D:-D:-Dja bym z tego nic nie wiedziala:-D:-D:-D:-D:-D

u nas na majowkach sa 3 dziewczyny ktore co chwile sa w szpitalu i w sumie jedna lezy praktycznie juz chyba 3 miesiac z malymi przerwami , jedna teraz juz 5 tydzien , a ta trzecia wychodzi ze szpitala i znowu do niego wraca i tak ciagle. szkoda mi ich.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry