• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Fak,fak,fak!!!!!
Oliwka jest w domu. Matka piła, wyzwała ją, wzięła rowerem do ciotki która urządziła jej ''rozmowy'' i wyzwała. Matka chlała z cioteczką, pokłóciły się i powyzywały a na drugi dzień rowerem wracały, mamunia pijana!!!! Wywracała się, wyzywała ją.W końcu zadzwoniła po samochód bo nie dała rady. Zastraszyli ją. Dzieciak przeziębiony i ze skręconym palcem na rowerze!!???!!????
To tylko mały skrót, rano jadę robić aferę w PCPR i do sądu składam wniosek o zakaz spotkań z psychopatką!!!!

reklama
wpadlam jeszcze do was ;))))
chyba jestem uzalezniona heheh

Dzień dobry! Wreszcie :-)

Miałam się wczoraj wymądrzyć, ale już mi przeszło :-p

A więc tak -

w piątek nie było nas w domu, byłyśmy galerianki :-D Przysiadłam NAWET z gazetkami i kawą, bo mała ucięła komara :szok: Oto dowód rzeczowy nr.1 i 2 - nie zważać na tragiczny stan fryzury i twarzy i w ogóle, liczy się fakt PICIA KAWY :-D Zobacz załącznik 452212Zobacz załącznik 452213

W sobotę... hmmm... aaaa to wczoraj było :-D:-p no to wczoraj musiałam poświęcić czas Szanownemu, bo się o ten mój piątek w galerii chyba poczuł "nie teges", więc było nawet "totamto" :szok: i nie licząc śniadania, obiadu i spaceru - wyobrażacie sobie, jaka byłam wykończona :szok::-p:-p

Wieczorkiem, jak już miałam wpaść, to G znalazł mi film na podstawie powieści P.K. Dicka z Mattem Damonem i musiałam obejrzeć, a potem padłam nieprzytomna :sorry2:

Niedziela - jedziemy obczaić futbol hamerykański i zjeść w hamerykańskiej pizzerii za jakiś czas - chciałam wyciągnąć Kamila z tej jego piwnicy, to będzie nasz pierwszy, rodzinny wypad "na miasto" od urodzenia małej :tak:

Strasznie się ubawiłam czytając Was :-):-):-):-):-):-)

Ale żem napaplała nieskładnie, MADE mnie prześwięci - ona tak lubi ładne literki :szok::-p

Kocurek sliczna jestes i tyle !! kawki zazdroszcze u nas takich kaw ni ma :(((
widze niezle poszalalas w weekend :) fajnie ,rozrywki tez wazne sa :)

Asionku
Twój Nath też nie toleruje smoczka???? :szok: ja nie mam pomysłu jak mojego Niebieskookiego Potwora przekonać do MM :confused:
i

no niestety od poczatku smok beee i tylko sie wkurzal jak mu dawalam :(
z butli jeszcze kiedys przy kolkach wypil herbatke , a teraz i butli nieee , bo zly jest jak nie wiem i nic nie wypije z niej :/ pozniej byl niekapek i to samo
przeszlam na zwykly kubek i skubaniec pije
tylko tak sobie dumam jak to bezie z odstawianiem od cyca ?? z czego bedzie pil mleko ??

ząbek jest!!! :-)

gratki !!!!!!!!!! ale fajna data :))))

Dzień dobry :) witam się ja i moje zapalenie oskrzeli:eek:

kuruj sie !! i syropek z cebulki pij pomaga :)))

Poldeczynski o 12 poszedl pierwszy raz na drzemke do duzego chlopiecego prawdziwego lozka :) bez oporow, bardzo zadowlony :)
wiec mysle ze jelsi przez najblizsze 2-3 dni mu sie nie odwidzi to filut wkoncu przejmie jego lozeczko :)

Buziaki 4 all !

super :) rosnie ci synek kurcze juz dorosle lozeczko niezle :)))

a ja sie tez pochwale , Iwa dzis pierwsza noc spala w swoim nowym pokoju, co prawda jeszcze nie ma firanek i w meblach nie jest poukladane ale tym sie jutro zajme . najwazniejsze ze zasnela o 22 i spala do 8.30 w swoim pokoju:-D:-D:-D

gratki dla Iwy rowniez :)))
swoja droga ciekawe kiedy Nat tak zacznie spac ? :))

Aaaa, zapomniałam Wam powiedzieć, że wczoraj oglądałam film w nocy: Amityville i potem bałam się pójść siku....trzymałam aż do rana:)

hehe mam to samo po horrorach :))) mnie maz do WC musi prowadzic pozniej ...

Fak,fak,fak!!!!!
Oliwka jest w domu. Matka piła, wyzwała ją, wzięła rowerem do ciotki która urządziła jej ''rozmowy'' i wyzwała. Matka chlała z cioteczką, pokłóciły się i powyzywały a na drugi dzień rowerem wracały, mamunia pijana!!!! Wywracała się, wyzywała ją.W końcu zadzwoniła po samochód bo nie dała rady. Zastraszyli ją. Dzieciak przeziębiony i ze skręconym palcem na rowerze!!???!!????
To tylko mały skrót, rano jadę robić aferę w PCPR i do sądu składam wniosek o zakaz spotkań z psychopatką!!!!

:szok::szok: nie no masakra :(((
przeciez to jeszcze dziecko i nie powinno sluchac i patrzec na takie rzeczy !!
mam nadzieje , ze cos z tym zrobia i uda sie ograniczyc calkiem kontakty z matka !!

slodkich snow :)

Witam się i pozdrawiam!

Mia chora! :-(:-(:-(:-( Wczoraj wylazł jej straszny katar, a dziś kaszle!!! :szok::baffled::no: Używam soli fizjologicznej do noska, i chyba tyle mogę zrobic. Bidula moja. Noc okropna, a ja ledwo zyję, więc same rozumiecie --> krzaki... :-(

Miłego dnia!

Mary witaj! Ja bym Ci radziła do lekarza z Mią pójść - bo kaszel u takiego dzieciaczka różnie może się skończyć - a jak zaczniesz odpowiednie leczenie na pewno szybko będzie lepiej - trzymam kciuki za Ciebie!

Carola masakra - współczuję...nie wiem co jeszcze mogłabym napisać :-(

Asionku kochana - okazuje się, że dziecko nie musi pić wcale mleka wiesz - tzn. zależy jak długo planujesz karmić - ja przy Maciusiu 2 miesiące walczyłam z butelką i w końcu Maciuś zassał (zaczęłam jak miał 8 miesięcy) - teraz Maciuś dopiero rezygnuje z MM - sam z siebie....W międzyczasie poznałam koleżanki, które do jakiegoś momentu (około roku, półtora) karmiły na noc i rano piersią - a potem wcale nie przechodziły na MM - zresztą nawet gdyby to wtedy dzieci już ładnie piją z kubeczka. Okazuje się, że MM nie jest konieczne - możesz dawać kaszki, jogurciki, kawkę INKĘ z mlekiem (ale to później) - dziecko wcale nie musi pić mleczka z butli w łóżeczku....Dla mnie to odkrycie było szokiem, bo wydawało mi się, że tak jak producenci mleka mówią - dziecko musi pić MM do 3 roku życia...A jednak znam wiele dzieci, które takiego mleka wcale nie piły i zdrowe są! Także się nie martw - wszystko się ułoży - dawaj MM po prostu z kubeczka przed kąpielą - albo jeszcze coś innego wymyślisz :-) A kiedy chcesz od cyca odstawić?

Wioluś Ty naprawdę masz cielaczka??????????? :szok:

Kocurku taaaaaki cudny weekend??? To nie był PRIMA APRILIS ten Twój post??? W galerii na zakupach byliście??? :szok: SUPER! GRATULACJE!

Aha - dziś nawet wyspałam się.

Ostatnia edycja:
witam
obudzil mnie okrzyk mojego dziecka skierowany z jej lozka w jej pokoju,, mama zobacz juz jest jasno" no i po spaniu...ale jest i tak super bo przespala kolejna noc sama.

Carola wez sie za matke bo tak nie moze byc. biedne dziecko. wspolczuje. ucaluj Oliwke

Asionek ty za duzo nie wymagaj:-)Iwcia mi pierwsza noc przespala jak miala rok i 8 miesiecy a swoja droga nastapilo to dopiero jak zabralam cyca i wtedy w czarodziejski sposob w nocy przestala sie budzic.
tez sie balam co bedzie jak zabiore cyca bo ona z niczego nie pila, okazalo sie ze wtedy szybko nauczyla sie pic ze szklanek a potem z wszystkich niekapkow a MM juz jej nie dawalam bo po co? jadla juz wtedy jogurty, budynie , platki z mlekiem(takim z kartonika) i to wystarczylo. z poczatku tez sie martwilam ze mala niechce pic mleka i ze za malo wartosci odrzywczych i witamin przez to dostarcza do swoijego organizmu , nwet poszlam do lekarza i zrobilam jej badanie krwi ktore okazaly sie super.

Mary zgadzam sie z LIL z katarem nie trezba isc do lekarza ale jak zaczyna sie kaszel u tak malego dziecka to potrzebna jest konsultacja lekarska. zdrowka dla MII

Lil kochana naprawde mam cielaczka:-D.snilas mi sie dzis , mam wyrzuty sumienia:zawstydzona/y:

czesc babeczki

ja dzis bede mega zalatana i z doskoku tylko bardzo wielkiego

mary : zdrowka dla Mii ! wyslalam wiad. na fb

asionek : hejka :) jak maly ? no L. wcale tak syzbko nie opuscil lozka swojego, normalnie to oK. 2 lat juz dzieci opuszczaja je ;) ale przyznam ze mi to na reke bardzo bylo ( siesta - nie mogl z niego wyjsc, niby spac nie chcial, walczyl walczyl a po 3-5 min padal...)

wiolka : pokaz fotke cielaczka !!! uwielbiam cielaczki ! jak bylam mala to u dziadka dawalam im palec do ssania :)

Jestem z kawą.
Jeszcze z jednym zamkniętym okiem i z zachrypniętym głosem zadzwoniłam do Pcpru żeby ich uświadomić, powiedziałam, że małej nie dam do matki i koniec. Zaraz będę pisać pismo do sądu.

reklama
jos prosze cie bardzo :-)

Załączniki

• DSCN5931.jpg
    DSCN5931.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 34
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć