• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry :)

LILU - tak, byłyśmy z małą w galerii :))) Teraz co któryś dzień jesteśmy w Magnolia Park http://www.kaczmarczyk.com.pl/photos/achievements/4e90e5c6e2be1b1aae5efb48ec303a6a_b.jpg
Według mnie, to jest najładniejsza galeria we Wro i w dodatku mam ją prawie po drodze, a staram się codziennie odbierać Kamila ze szkoły, bo jak wraca (dwoma autobusami), to są masakryczne korki, a ja robię objazd :) No i zawsze w tesco małe zakupki :)) W piątek udało mi się wypić pierwszą kawę!

Aaa LILU zapomniałam ostatnio napisać, jakie cudowne zdjęcie wstawiłaś Maciusia i Martynki :rolleyes:
WIOLU Pokażesz Franusia?? :sorry:

MARY ajajaj!! Oby szybko katarek minął, u maluszków przeważnie krócej, niż u dorosłych :tak: A kaszelek, jak nie przejdzie do jutra, to bym osłuchała, tak jak LILI pisze :tak:

CAROLA krew się pieni czytając... :-(

RURECZKA melduj się!!

MADE może w końcu uda nam się kawkę poranną ...??? :-p

JOS hejka! Lataj lstaj!!! Nie mogę się fotek domku doczekać........ Filutek rewelacyjny na fb :-) TEN ZEN :-D

reklama
Cześć.
Doczytałam tylko co nieco neistety przez brak czasu:((

Mary oby kaszel szybko przeszedł. a jak nie to koniecznie do lekarza bo u takiego malucha to może być groźne. Ale to juz wiesz więc więcej się nei powtarzam:)) Zdrówka życzę:)

Kocie super że weekend udany:)) Na zdjęcia się nie załapałam więc nie komentuje(chyba żebyś specjalnie dla mnie wstawiła jeszcze raz - to tak jakbyś chciała jeszcze komplementów trochę z rana:)).
Ale radośc bije z postów więc super:))

Carol no nie wierzę... co za..... pisz gdzie się da żeby tylko już mała więcej się z tą k... nie widziała... jak tak można! biedne dziecko. Dobrze że ma ciebie!

Asionek moja też nic nie chce z niczego pić oprócz tego kubeczka ze słomką zrobionego przez mojego męża (wszędzie go ze soba nosi za tą słomkę ale przynajmniej pije). Mi też się wydaje że jak karmisz piersią to potemjuż jak dzić je jogurty itp to MM nie trzeba... My teraz wprowadzamy kasze na MM i jak narazie toleruje ale samego mm chyba jej nie dam... Będe ją karmić min do rouk a potem to juz może jeśc chyba krowie... no chyba że jeszcze będzie moje chciała ale to pewnie w nocy tylko. Do kiedy planujesz karmić???

Coś miałam jeszcze ale nie pamiętam co... wobec tego o mnie teraz będzie:)
Wkońcu się wyspałam:)) W sobotę jak tylko uśpiłam małą to się położyłam "na chwilke" i sie obudziłam po 24... ale chyba potrzebne mi było:) wczoraj też tak padłam:) A małe jak na zawołanie spało slicznie:) Tylko po 2 pobudki na jedzenie i trochę wiercenia:)

A i mam problem.... Młoda za chiny nie da mi się przebrać z pieluchy... Przekręca się na brzuszek i nie da się na plecy położyć - jakja położe na siłę to nic nie daje bo za chwilę znou na brzuchu i tak w kółko... jak sa siuśki to jeszcze ok bo pupke sobie przewietrzy i tak na raty zakładamy ale jak kooopa to tragedia.. Juz mam stresa przez to... zaczeło się od tego że psłuchałam głupia niani żebym uczyła Wiki ze przy zmianie pieluch ma leżeć... wcześniej nie leżała spokojnie ale tragedii nie było i dała sie przebrać. teraz to małe wojny a nie zmiana pieluchy... już mi brakuje pomysłów... Dodam że mąż i niania nie mają takich problemów.

MONIA daj do łapek coś nowego za każdym razem może..:eek::tak:
Moja Ola wiercidupka straszna też jest, a najgorsze, że ZAWSZE sobie sięga do okoopkanej pupy rączkami i potem tymi rączkami za stópki się chwyta i do buzi ładuje :szok:

Wioluś to fakt - ale u mnie od 3 tygodni i tak ciągle ktoś chory w domu - więc poczekam jeszcze parę dni aż przejdzie jelitówka i coś wykombinujemy no nie? :-)

Kocurku oooo! Ale ładna galeria! Mała grzeczna w sklepach jest? Możesz sobie troszkę pochodzić?

Monia
kurcze - a może próbuj takie pieluchomajtki? Choć co któryś raz bo się wykończysz - albo dawaj jej coś bardzo atrakcyjnego do zabawy do rączki - u Maciusia to bardzo pomagało!

Chyba muszę na chwilę zniknąć - ale potem będę!

Eee coś Ty LILUŚ :-D O chodzeniu po sklepach to nie ma mowy jeszcze! Chyba, że na rączkach :-p Zdążę tylko małe spożywcze zrobić zwykle, zanim się zacznie marudzenie :sorry: Ale to i tak atrakcja :-D
Chyba, że śpi - tak jak ostatnio i mogłam sobie przysiąść z kawką :-)

Wróciłam, musiałam sklepać wniosek do sądu. Teraz już nie ma sprawozdania, WNIOSEK o zakaz spotkań z psychopatką bez mózgu!
Wiecie co, ona wczoraj wylazła ledwo żywa i do mnie mówi, że w następny piątek to ona zabiera i Oliwkę i Ninę...jaja

reklama
Cześć koleżanki:-)

Kocie jestem obecna, przez nocny kaszel troszkę dłużej pospałam :))

Mary zdrówka dla malutkiej!

Wiola ach takie widoczki z rana:-) i te stylowe kolczyki:szok::-D

Made co będziesz robić??

Lil co tam u Was??

Karola współczuję przeżyć!

Monia w kwestii pieluchy nie pomogę, ale ciesze się że się wyspałaś:-)

Asionek, Jos hej babeczki, miłego dnia!

GDZIE ZIZI?? dawno jej nie było :szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry