Czarny Kocur
Made by Made :*
Dzień dobry 
LILU - tak, byłyśmy z małą w galerii
)) Teraz co któryś dzień jesteśmy w Magnolia Park http://www.kaczmarczyk.com.pl/photos/achievements/4e90e5c6e2be1b1aae5efb48ec303a6a_b.jpg
Według mnie, to jest najładniejsza galeria we Wro i w dodatku mam ją prawie po drodze, a staram się codziennie odbierać Kamila ze szkoły, bo jak wraca (dwoma autobusami), to są masakryczne korki, a ja robię objazd
No i zawsze w tesco małe zakupki
) W piątek udało mi się wypić pierwszą kawę!
Aaa LILU zapomniałam ostatnio napisać, jakie cudowne zdjęcie wstawiłaś Maciusia i Martynki
WIOLU Pokażesz Franusia??
MARY ajajaj!! Oby szybko katarek minął, u maluszków przeważnie krócej, niż u dorosłych
A kaszelek, jak nie przejdzie do jutra, to bym osłuchała, tak jak LILI pisze 
CAROLA krew się pieni czytając... :-(
RURECZKA melduj się!!
MADE może w końcu uda nam się kawkę poranną ...???
JOS hejka! Lataj lstaj!!! Nie mogę się fotek domku doczekać........ Filutek rewelacyjny na fb :-) TEN ZEN
LILU - tak, byłyśmy z małą w galerii
Według mnie, to jest najładniejsza galeria we Wro i w dodatku mam ją prawie po drodze, a staram się codziennie odbierać Kamila ze szkoły, bo jak wraca (dwoma autobusami), to są masakryczne korki, a ja robię objazd
Aaa LILU zapomniałam ostatnio napisać, jakie cudowne zdjęcie wstawiłaś Maciusia i Martynki

WIOLU Pokażesz Franusia??

MARY ajajaj!! Oby szybko katarek minął, u maluszków przeważnie krócej, niż u dorosłych
A kaszelek, jak nie przejdzie do jutra, to bym osłuchała, tak jak LILI pisze 
CAROLA krew się pieni czytając... :-(
RURECZKA melduj się!!
MADE może w końcu uda nam się kawkę poranną ...???

JOS hejka! Lataj lstaj!!! Nie mogę się fotek domku doczekać........ Filutek rewelacyjny na fb :-) TEN ZEN

Wygląda mi na Szkota
bądź Szetlanda