E
EEnil
Gość
Ale jazda....net tak muli, że walczę i walczę....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

No cóż.... słowo się rzekło
Wybaczcie, na razie MUSZĘ Was opuścić, potem wpadnę zobaczyć fryzurkę Caroli
Buziaki!!
:-)
A moja nieraczkującaI nie zanosi się na razie, tak jak nie zanosi się na zęby
Ale za to domaga się ciągle, żeby jej dawać palce, bo ona CHCE złapać i BĘDZIE wstawać i kropka!
To ja jej chyba pchacza muszę załatwić
![]()
to ja też pokaże wam mojego pączuszka
Pozdrawiamy wszystkie staraczki mamusie i dzieciaczki
Zobacz załącznik 452684Zobacz załącznik 452685
helol
asionek : i jak nocka i kupa ???? u na sprzed chwila tez kuspko a teraz zabawa w macie
mnie dzis czeka sprzatanie mega, jutro rano mam gosci
K
a osłonki na piersi warto kupic?
a wkładek laktacyjnych to ile??
Aha! I zero nacięciaNa drugi dzień mogłam już iść na dancing :-)))))
hej kobietki
a za mna nikt nie teskni???;((( my sie urlopujemy i chorujemy-ja walcze z zatokami, Daniel ma katar, Maja 5 dzien na antybiotyku-juz lepiej ale mamy problem bo brzydkie koooopy doszly, tesciowie polegli na zoladki....poza tym moja mala za chiny ludowe nie moze sie do tesciowej przekonac i nie moge sobie z mezem wyjsc bo jest jeden krzyk
O Matko Bosko Czestochosko !!!!!!!!!!!!!!!!! - moja uczennicahttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.1259575827870.29476.1783890810&type=1
Zawał
Zazdrość...![]()

Tak Wioluś - jelitówka - ja łagodnie przeszłam w sensie objawów typu biegunka wymioty - ale z Maciusiem nieciekawie było. Już jest lepiej, ale do przedszkola jeszcze nie idzie. W Toruniu pogrom dosłownie jest...moja chrześniaczka do szpitala trafiła z powodu jelitówkowego odwodnienia...A jak Ty się czujesz?
Bardzo naturalnie, podoba mi się to! Lekka zmiana, ale bardzo naturalnie 

a tak lubię 

Ale to oczysków to Ty wiesz, że kocur lubuje konkret ciemny - brąz lub czerwień
Bo wtedy cały boski kolor wydobywa się i dech zapiera
Dobranoc moje miłe - obejrzałam najnowszy pomysł Spielberga - Przygody Tintina i powiem, że fajne :-)