• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Muszę kolację z Kamilem uskutecznić... padam już, a jeszcze obiecałam mu film, że obejrzymy :blink::sorry2: No cóż.... słowo się rzekło :-p Wybaczcie, na razie MUSZĘ Was opuścić, potem wpadnę zobaczyć fryzurkę Caroli :tak: Buziaki!!

Ja też uciekam...muszę pod prysznic :sorry2:

Kocurek :-) pokazałam Kocura mojemu, a on na to: "Kto to? Podobny do mnie" :eek::-)
Bez komentarza :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) hahahahahaaaaaaa

jestem ,nadrobilam ;))

glowa cos mnie boli ..

aha i u nas tez koopa byla z rana wystekana od 5.20 do 8 :szok:

ale Ola sie cieszy fajnie do kotka ;) super !!

nie no boski jest !!
uwielbiam zdjecia dzieci jak spi :)))

A moja nieraczkująca :-p I nie zanosi się na razie, tak jak nie zanosi się na zęby:dry: Ale za to domaga się ciągle, żeby jej dawać palce, bo ona CHCE złapać i BĘDZIE wstawać i kropka! :eek: To ja jej chyba pchacza muszę załatwić :confused:

no widzisz , a moj woli lazikowac , a siedziec tak srednio ... :)

to ja też pokaże wam mojego pączuszka;)
Pozdrawiamy wszystkie staraczki mamusie i dzieciaczki
Zobacz załącznik 452684Zobacz załącznik 452685

jej jaka slicznotka ;))

helol

asionek : i jak nocka i kupa ???? u na sprzed chwila tez kuspko a teraz zabawa w macie :)

mnie dzis czeka sprzatanie mega, jutro rano mam gosci

no byla , byla po calo nocnym stekaniu :/
posprzatane ? ;))

K
a osłonki na piersi warto kupic?
a wkładek laktacyjnych to ile??

oslonki mam , ale nie korzystalam ;)
za to wkladki polecam i to najlepiej zeby nie pojsc z torbami wielorazowe ;) sa fajne do prania takie , pakowane po 3 zestawy
albo muszle laktacyjne :) mozna w nich tez mleko zbierac , a leci przez jakis czas naprawde duzoooo

podkladow mialam dwie paki i jeszcze mi zostalo , w szpitalu dawali , a w domu szybko przeszlam na normalne podpaski , bo nie lecialo duzo ze mnie , a nawet bardzo malo

co do tamponow podobno nie mozna uzywac w pologu , chodzi o duze ryzyko zakarzenia ...

Aha! I zero nacięcia :cool: Na drugi dzień mogłam już iść na dancing :-)))))

wow nezle ;)))
tak piszecie o prysznicach , spacerach do pokoju ... ja po sie czulam jak najabrdziej na silach , ale absolutnie mi nie pozwolili isc , baa nawet z lozka wstac samej , polozna na wozek mnie przeniosla i zawiozla do pokoju
ciekawe czego sie tak boja tutaj ? :)

hej kobietki

a za mna nikt nie teskni???;((( my sie urlopujemy i chorujemy-ja walcze z zatokami, Daniel ma katar, Maja 5 dzien na antybiotyku-juz lepiej ale mamy problem bo brzydkie koooopy doszly, tesciowie polegli na zoladki....poza tym moja mala za chiny ludowe nie moze sie do tesciowej przekonac i nie moge sobie z mezem wyjsc bo jest jeden krzyk

jasne , ze teskni ;)
zdrowiejscie szybko !! no i udanych zakupow :) zadroszcze ...

O Matko Bosko Czestochosko !!!!!!!!!!!!!!!!! - moja uczennica :szok::szok::szok: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1259575827870.29476.1783890810&type=1

Zawał :baffled:

Zazdrość... :confused::-p

ulalalala :szok:

Tak Wioluś - jelitówka - ja łagodnie przeszłam w sensie objawów typu biegunka wymioty - ale z Maciusiem nieciekawie było. Już jest lepiej, ale do przedszkola jeszcze nie idzie. W Toruniu pogrom dosłownie jest...moja chrześniaczka do szpitala trafiła z powodu jelitówkowego odwodnienia...A jak Ty się czujesz?

dobrze , ze juz lepiej jest !! no i trzymam &&&&&&&&&&&& za nocke oby byla lepsza :)))

piekna z was rodzinka ;)
a cora widac , ze baletnica :)))

super wloski ;) kurcze ty to masz zapal zeby tak ciagle zmieniac kolor ;) a ja ciagle ten sam ... no kiedys zmienialam teraz juz nie chche mi sie bawic :)

Asionek - stawiam na pogodę tym razem :-) że pod koniec dnia się zjawiasz, co? :)))
Ty też byś made wstawiła zdjęcia, wiesz, że ja non fejsbuko :eek: a tak lubię
PACZEĆ na Was :))))

Olivka - a ja będę wobec siebie uczciwa i napiszę, że może być....ale ja bym Cię
tylko brała jako szatynkę :-p:-D:-D

Boogie dziękuję:)
Made****
i tak w końcu wrócę do ''swojego'' koloru:) To taka mała zmiana, ciut jaśniej bo mnie za dużo rzeczy przytłacza:(
Jutro spróbuję zrobić zdjęcie na dworzu, będzie ładnie widać :)

Asionek...ja zawsze modziłam:)

CAROLA na delikatne, tymczasowe odświeżenie może być :tak: Ale to oczysków to Ty wiesz, że kocur lubuje konkret ciemny - brąz lub czerwień :-p Bo wtedy cały boski kolor wydobywa się i dech zapiera :sorry2: Dobranoc moje miłe - obejrzałam najnowszy pomysł Spielberga - Przygody Tintina i powiem, że fajne :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry